fbpx
luni, 8 august 2022
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 11-17 iulie 2022. Perioadă în care toată lumea se gândește la vacanțe și concedii

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Cultură Fără categorie Informații utile - sâmbătă, 9 iulie 2022 Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Este puțin probabil ca prima jumătate a acestei săptămâni să fie plină de evenimente deosebite dar, în același timp, este potrivită pentru a lua inițiative personale. În acest moment, acțiunile individuale, capacitatea de a acționa în mod sincer și deschis vor fi de mare importanță.

Această perioadă este favorabilă mai ales pentru persoanele cu un stil de viață activ. A doua jumătate a săptămânii vă aduce mai multă comunicare. În acest moment, veți putea face noi cunoștințe, atât amicale, cât și romantice. Perioada este potrivită pentru relaxare, distracție și petreceri cu prietenii apropiați.

Călătoriile scurte vor fi de succes, mai ales cele al căror scop este recreerea sau divertismentul. Implicarea în activitățile profesionale va fi mai dificilă din cauza dificultăților de prezentare a faptelor specifice, a lipsei de încredere în sine și a inconsecvenței în acțiuni.

În a doua jumătate a săptămânii, atenția, responsabilitatea și punctualitatea pot scădea, ceea ce este puțin probabil să contribuie la un climat profesional armonios.

- Continuarea articolului după publicitate -

BERBEC

Temele de dragoste, romantism și comunicare vor fi cele mai accesate pentru nativii Berbec în această săptămână. Relațiile cu persoana iubită în această perioadă vor primi un nou impuls pozitiv. Dacă încă sunteți singuri, atunci acum există o mare probabilitate pentru o nouă dragoste.

Dar pentru asta, trebuie să încercați să ieșiți în public mai des – la concerte, festivaluri, sărbători de familie. Dacă aveți copii, atunci cel mai probabil aceștia vor deveni principala sursă de bucurie și inspirație. Puteți face ceva frumos și memorabil pentru ei, cum ar fi să-i duceți la o grădină zoologică sau la circ.

Acum nu este momentul potrivit pentru a cumpăra articole de uz casnic sau de îngrijire personală. În weekend, relațiile în familie, cu partenerul de căsătorie, se pot deteriora. Pentru a evita conflictele, încercați să nu dați vina pe acesta, ascultați și punctul său de vedere.

- Continuarea articolului după publicitate -

TAUR

Nativii Taur sunt sfătuiți săptămâna aceasta să-și concentreze atenția pe rezolvarea problemelor materiale legate de îmbunătățirea confortului locuinței. Dacă dintre aparatele voastre electrocasnice unele sunt stricate, acum este momentul să le reparați sau să le înlocuiți.

De asemenea, este un moment bun pentru orice achiziție pentru locuință care o poate face mai confortabilă, mai caldă, mai intimă. Climatul psihologic din familie va fi favorabil, veți putea face împreună multe treburi casnice, rezolvând pe cale amiabilă și rapidă orice probleme de conviețuire.

În plus, această perioadă este propice pentru a cumpăra cadouri pentru rude sau prieteni apropiați. Atenție, apariția unor probleme de sănătate nu este exclusă. Încercați să vă faceți timp pentru a preveni afecțiunile printr-un control medical.

- Continuarea articolului după publicitate -

GEMENI

În această săptămână, nativii Gemeni vor dori să-și surprindă prietenii și cunoștințele apărând în fața lor într-o nouă imagine. În primul rând, acest lucru se va aplica femeilor. Alegerea voastră privind o coafură nouă, un altfel de machiaj, culoare de păr sau stil vestimentar va fi perfectă.

În plus, în această săptămână caracterul vostru va deveni mai mai pacifist, mai tolerant cu ceilalți. Nu ar trebui să stați acasă sau la serviciu în aceste zile, încercați să urmați un program de acțiune care să vă însuflețească și să vă diversifice viața.

De exemplu, puteți organiza o excursie în afara orașului pentru un picnic sau o ieșire la plajă cu prietenii. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că în weekend nu este cel mai bun moment pentru a înota în ape deschise.

- Continuarea articolului după publicitate -

RAC

Nativii Rac au nevoie de puțină odihnă și relaxare în această săptămână. Încercați să vă relaxați astfel încât nimic să nu vă distragă atenția, ca să puteți uita de toate problemele măcar în această perioadă.

Este indicat să petreceți săptămâna într-o stațiune, pe malul mării, unde vă puteți relaxa la soare, pe plajă. Orice proceduri ce implică apa vor fi benefice, de la înotul în mare până la vizitarea unui ștrand sau unei saune.

Acum nu este momentul potrivit pentru a dezvolta și menține relații cu anumiți prieteni. Este posibil să primiți unele informații neplăcute despre comportamentul unui amic sau unei rude. Nu este recomandat să vă faceți noi prieteni în această perioadă.

- Continuarea articolului după publicitate -

LEU

În această săptămână, nativii Leu vor dori să schimbe radical atmosfera, pentru a obține experiențe noi. Și acest lucru este foarte posibil dacă începeți să acordați mai multă atenție și mai mult timp contactelor cu persoanele abia cunoscute.

Nu refuzați să participați la un eveniment social în care puteți întâlni oameni noi! Nativii celibatari vor întâlni o persoană cu care pot stabili nu numai relații de prietenie, ci și romantice. Depinde numai de ei cum va decurge noua relație.

Este posibil ca nativii utilizatori de Internet să petreacă mai mult timp online, unde vor întâlni oameni care au aceleași idei. Între timp, această săptămână nu este deloc potrivită pentru activități profesionale. În weekend, este recomandat să vă abțineți de la călătorii la mare distanță.

- Continuarea articolului după publicitate -

FECIOARĂ

Nativii Fecioară se vor distra în această săptămână mai mult ca oricând. Este posibil să fie necesar să rezolvați o problemă sensibilă, care nu este supusă dezvăluirii publice. În această perioadă, interesul vostru pentru tot ce este secret și necunoscut va crește.

Probabil că în voi se vor trezi veleități de detectivi, datorită cărora cu siguranță veți putea găsi un răspuns la întrebarea care vă chinuie în ultima vreme. Acum este mai bine să mergeți către obiectivul vostru neobservați, fără a atrage atenția celorlalți.

Între timp, acesta este o perioadă bună pentru călătorii lungi sau circuite turistice. Aveți grijă când aveți de-a face cu persoane străine din acele locuri. În weekend, este mai bine să vă abțineți de la cumpărături și de la alte cheltuieli exagerate.

- Continuarea articolului după publicitate -

BALANȚĂ

Cel mai probabil, nativii Balanță vor dori să petreacă această săptămână într-o excursie într-o zonă turistică. Dacă mai aveți mult timp până la vacanță, puteți vizita site-urile de călătorie care vă explică despre cum vă puteți relaxa în diferite locații destinate vacanțelor.

Este posibil să fiți invitați de prieteni care merg într-o călătorie la un festival sau alt eveniment dedicat divertismentului. În această perioadă, norocul vă va însoți în timpul unor noi experiențe.

Atenție! Aveți grijă când manipulați obiecte ascuțite, deoarece riscul de rănire crește în această perioadă. Weekendul vă aduce noi provocări din punct de vedere al petrecerii timpului liber. Toate acestea includ participarea prietenilor apropiați.

- Continuarea articolului după publicitate -

SCORPION

De la nativii Scorpion, astrele se așteaptă la acțiuni îndrăznețe în săptămâna aceasta, poate chiar riscante, menite eforturilor lor de a-și atinge obiectivele. Dacă sunteți căsătoriți, atunci oportunitățile voastre financiare probabil vor crește acum, datorită succesului partenerului vostru.

Acesta este un moment bun pentru a cumpăra bunuri valoroase pe credit. O altă direcție pozitivă a acestei săptămâni poate fi legată de intensificarea nevoilor voastre intime care, dacă aveți un partener permanent, se vor desfășura armonios.

Între timp, săptămâna aceasta ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra comportamentului partenerilor voștri de afaceri, deoarece există posibilitatea ca unii dintre ei să vă ascundă ceva important.

- Continuarea articolului după publicitate -

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător care sunt căsătoriți, această săptămână poate fi asociată cu o îmbunătățire a relațiilor conjugale. Dacă sunteți invitați la orice eveniment solemn, asigurați-vă că sunteți amândoi de acord.

Acest lucru vă va întări relația, o va face mai interesantă și mai plăcută. Vă veți redescoperi persoana iubită. Acest timp este deosebit de bun pentru o excursie împreună într-o zonă turistică, precum și pentru călătoria în luna de miere a tinerilor căsătoriți.

De asemenea, în această săptămână ar trebui să acordați mai multă atenție sănătății voastre, deoarece probabilitatea unor afecțiuni (nu foarte grave dar enervante), este acum în creștere. Este recomandat să vă faceți niște analize.

- Continuarea articolului după publicitate -

CAPRICORN

Nativii Capricorn se vor distra de minune în această săptămână, în timp ce își vor îmbunătăți sănătatea. Se recomandă să luați un bilet la sanatoriu, unde sunt create toate condițiile pentru un tratament benefic vouă.

Nu ratați un moment atât de favorabil, pentru că chiar acum corpul vostru va putea să-și mobilizeze activ anticorpii. Dacă vă puteți consolida imunitatea printr-un tratament naturist, atunci efectul pozitiv asupra sănătății voastre va depăși toate așteptările.

Al doilea subiect pozitiv al săptămânii este soluționarea cu succes a mai multor probleme casnice care, în alte circumstanțe, ar necesita de câteva ori mai mult timp, efort și bani. În weekend, nu ar trebui să intrați în dispute cu partenerul de viață.

- Continuarea articolului după publicitate -

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător, această săptămână va fi plină de dragoste și armonie. Cei care sunt căsătoriți își vor îmbunătăți relațiile conjugale. Multe probleme controversate pot fi rezolvate acum extrem de ușor și calm.

Partenerul vostru va fi înclinat să vă facă unele concesii în multe feluri, să fie de acord cu opinia voastră. Acum puteți vorbi despre problemele cele mai presante, care anterior au fost o sursă de conflict. Dacă sunteți singuri, începutul unei relații romantice nu este exclus în această perioadă.

De asemenea, este un moment bun pentru a interacționa cu copiii. Între timp, în această săptămână nu sunt excluse unele situații confuze legate de părinți. Acum este mai bine să nu ridicați spre discuție probleme legate de moștenirea unor proprietăți.

- Continuarea articolului după publicitate -

PEȘTI

Viața de familie va deveni o sursă de inspirație și bucurie pentru nativii Pești în această săptămână. Atmosfera psihologică din familie se va dezvolta mai armonios ca oricând. Comunicarea dintre membrii familiei va fi aproape perfectă.

Dacă locuiți într-o familie numeroasă, unde există nu numai părinți, ci și bunici, atunci este puțin probabil să apară conflicte în relațiile dintre generații. Veți arăta o reală îngrijorare față de anumite activități ale unor rude mai în vârstă.

Acum este posibil să rezolvați împreună diverse probleme casnice: de exemplu, rearanjați mobilierul sau faceți curățenie generală în locuință. Pentru voi, deocamdată, este recomandat să vă abțineți de la călătoriile la mare distanță.

- Continuarea articolului după publicitate -

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi