vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 19-25 decembrie 2022 va facilita renunțarea la obiceiurile proaste și va amplifica simțul estetic

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Cultură Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 17 decembrie 2022 Etichete: , ,

Primele patru zile ale săptămânii vor aduce dorința de a comunica, de a face schimb de gânduri și idei cu persoanele din anturaj. În prima jumătate a săptămânii, veți putea să vă dovediți forța caracterului vostru, veți începe lupta împotriva obiceiurilor proaste, veți căuta intens și activ autorealizarea. Aceste zile vor fi potrivite pentru a atrage atenția unui număr mare de oameni.

În a doua jumătate a săptămânii nu vor fi excluse noi cunoștințe foarte interesante. Cel mai probabil, o atmosferă romantică va prevala. Oamenii din jur vor contribui la ascuțirea simțului vostru estetic. Acest lucru va putea fi obsevat la designul mesei de Crăciun, precum și la ținutele voastre cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

- Continuarea după publicitate -

Tot în această perioadă, este de remarcat faptul că aceste zile nu vor fi cele mai bune pentru disputele care pot izbucni foarte ușor acum, datorită stresului inerent perioadei dinaintea sărbătorilor. Depinde numai de voi să decideți modul de a răspunde provocărilor. Astrele vă sfătuiesc să fiți mai toleranți și mai altruiști. Doar o dată pe an e Crăciunul!

BERBEC

Nativii Berbec își vor putea atinge obiectivele dacă vor depune eforturile necesare. Această săptămână va fi minunată pentru cei curajoși, cu voință puternică, care știu clar ce vor să obțină de la viață.

- Continuarea după publicitate -

Abilitățile voastre profesionale și capacitatea de a vă apăra interesele vă vor permite să urcați pe scara socială și în carieră. În aceste zile va avea loc o întâlnire cu niște oameni influenți care vor avea un impact pozitiv asupra carierei voastre.

Veți simți că deveniți o figură mai autoritară. Mulți vor vorbi despre voi, iar părerea voastră va fi luată în considerare. Între timp, aceasta nu va fi cea mai bună perioadă pentru călătoriile lungi. Visul de a sărbători Crăciunul în străinătate poate să nu devină realitate. În weekend, va trebui să aveți grijă de sănătatea voastră.

TAUR

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Taur să folosească această săptămână pentru a studia și a-și lărgi orizonturile cunoașterii. Va fi posibil să întâlniți o persoană care va deveni profesorul vostru spiritual, consilierul înțelept și cu autoritate morală, a cărei părere o veți respecta.

De asemenea, perioada este bună pentru un studiu aprofundat al problemelor legate de filozofie, religie și moralitate. Formându-vă și întărindu-vă propriile idealuri, veți putea avea o viață mai plină de sens.

- Continuarea după publicitate -

Weekend-ul va fi potrivit pentru o călătorie turistică. Până atunci însă este recomandat să acordați mai mult timp sănătății voastre. Sunt posibile leziuni minore ale mâinilor și feței. Aveți grijă cu aparatele de uz casnic, dispozitivele electrice, cu obiectele ascuțite!

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, relațiile conjugale s-ar putea deteriora în această săptămână. Problema principală poate consta în diferența dintre cuvânt și faptă. De asemenea, disputele cu copiii nu vor fi excluse.

Nativii sunt sfătuiți să nu se concentreze pe critici și să încerce să evalueze obiectiv situația actuală și să înțeleagă motivele comportamentului partenerilor de viață. Dacă simțiți că un dialog constructiv nu este posibil, este recomandat să amânați conversația până la un moment mai convenabil.

Cele mai obositoare zile vor fi vineri și sâmbătă. Săptămâna aceasta, mulți nativi vor simți atracția față de risc, vor dori să experimenteze noi activități. Încercați să vă satisfaceți nevoia de adrenalină pe pârtia de schi!

- Continuarea după publicitate -

RAC

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Rac să aibă grijă de sănătatea lor. În această săptămână veți fi foarte vulnerabili la infecții, răceli și inflamații. Se recomandă să dedicați mai mult timp măsurilor preventive. De asemenea, va trebui să nu vă suprasolicitați la locul de muncă.

În caz contrar, imunitatea voastră va avea de suferit. Dacă sunteți căsătoriți sau aveți o relație de mai multă vreme, atunci acum este mai profitabil pentru voi să jucați rolul secundar. Lăsați partenerii voștri să preia conducerea și să aibă prioritate în luarea deciziilor.

Încercați să fiți împreună peste tot! Acest lucru va fi favorabil mai ales pentru cei care merg în vizită sau participă la evenimente sociale. Nativii singuri vor trebui să petreacă mai mult timp în compania prietenilor sau rudelor.

LEU

- Te-ar mai putea interesa -

Nativii Leu în această săptămână vor fi dominați de o puternică dorință de a pune lucrurile în ordine perfectă în casă și la locul de muncă. În această perioadă dinaintea sărbătorilor de Crăciun, acest lucru va fi destul de ușor de realizat.

În plus, starea sănătății voastre va depinde direct de mediul din jurul vostru. Este recomandat să scăpați de lucrurile vechi și inutile, să eliberați dulapurile și rafturile. Asigurați-vă că locuința voastră devine mai spațioasă și că există mai mult spațiu liber! Este, de asemenea, un moment bun pentru a adopta un animal de companie.

Între timp, săptămâna va fi destul de tensionată și supărătoare dacă aveți copii. Comportamentul lor vă poate enerva. Iar în relațiile amoroase nu totul va merge așa cum vă doriți. Încercați să nu faceți remarci critice la adresa celor dragi!

FECIOARĂ

Nativii Fecioară trec printr-o perioadă creativă săptămâna aceasta, când își vor putea utiliza la maxim propriile abilități. De asemenea, vă veți remarca printr-un comportament îndrăzneț, dezinhibat.

- Continuarea după publicitate -

Vi se recomandă participarea la evenimente festive, săli de cinema, teatre, ringuri de dans și cluburi. Schimbarea coafurii, a stilului vestimentar sau a comportamentului vă va ajuta să deveniți mai atractivi pentru membrii de sex opus.

Dacă sunteți singuri, atunci în această săptămână vă veți face o cunoștință romantică. Pentru cei aflați deja într-o relație, va fi ca și cum veți începe o a doua lună de miere. Vor fi posibile surprize plăcute: de exemplu, veți primi o declarație de dragoste sau o cerere în căsătorie.

BALANȚĂ

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Balanță să nu-și piardă timpul în conversații fără rost. Acestea nu vă vor aduce nimic altceva decât probleme. Săptămâna aceasta veți fi contactați de oameni foarte critici. Cel mai probabil, veștile primite de la ei vor fi predominant negative.

Prin urmare, în ajunul Crăciunului, încercați să vă protejați de orice emoții negative! Cel mai corect lucru în aceste zile va fi să vă concentrați toată atenția asupra familiei și locuinței voastre.

- Continuarea după publicitate -

Cu siguranță ați acumulat o mulțime de treburi casnice care trebuie finalizate pentru a vă face locuința cât mai confortabilă. Aveți grijă de rudele apropiate, de părinți, de bunici! Crăciunul poate și trebuie să devină pentru voi o adevărată vacanță în sânul familiei.

SCORPION

Nativii Scorpion în această săptămână vor simți pe pielea lor cât de repede se cheltuiesc banii. Veți face multe achiziții mici, a căror valoare totală poate deveni destul de semnificativă. În plus, în aceste zile, probabilitatea de a deveni victimele unui furt va fi crescută.

Pentru a minimiza riscurile, nu luați cu voi cantități mari de numerar, și nici obiecte de valoare. Între timp, aceasta va fi o perioadă favorabilă pentru a vă extinde cercul de cunoștințe și a vă bucura de distracții pe cinste în compania prietenilor și rudelor.

În weekend veți putea merge într-o scurtă excursie în afara orașului, în natură, la pădure sau undeva într-o casă din mediul rural, unde veți participa la un eveniment festiv.

SĂGETĂTOR

În această săptămână nativii Săgetător se vor bucura de toate avantajele unei situații financiare bune. Masa voastră festivă va fi, cel mai probabil, plină de bunătăți și delicatese, darurile voastre pentru cei dragi vor fi cele mai scumpe și mai strălucitoare.

Veți și voi primi un cadou, probabil un lucru mic dar scump: de exemplu, o bijuterie superbă cu o piatră prețioasă. Bunăstarea materială va fi exact ceea ce vă va încânta în perioada sărbătorilor, oferindu-vă plăcuta senzație de mulțumire sufletească.

De asemenea, săptămâna aceasta va putea fi asociată cu mici neînțelegeri în relațiile cu prietenii, colegii și superiorii. Vor exista mici fricțiuni cu privire la o anumită problemă profesională. Încercați să nu criticați pe nimeni, chiar dacă veți dori neapărat să faceți asta!

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor experimenta o creștere puternică a vitalității în această săptămână. Aceste zile vor fi favorabile pentru a vă arăta potențialul creativ și a vă dezvolta personalitatea. Aceasta va fi o perioadă potrivită pentru a scăpa de timiditate, indecizie și precauție excesivă în comportamentul vostru.

Va trebui să înțelegeți și să simțiți că meritați mai mult. Pentru a face acest lucru, va fi nevoie să vă consolidați două calități care vă vor face adevărați lideri: curajul și încrederea în voi și în abilitățile voastre.

Iar dacă sunteți deja complet independenți și autosuficienți, atunci aceste zile ar trebui folosite pentru noi începuturi. Aceste zile vor fi ideale să acționați și să vă faceți remarcați. În weekend, nu uitați că există reguli și norme de conduită și care trebuie respectate de toată lumea, inclusiv de voi!

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător, această săptămână va fi ceva mai ciudată. Astrele vă îndeamnă să vă opriți puțin și să reflectați la viața voastră. În agitația cotidiană, printre numeroasele griji și lucruri de făcut, uneori parcă lipsește acel moment de contemplare calmă și pașnică a lumii.

Încercați să găsiți timp și oportunități pentru o astfel de reflecție solitară! În pace și liniște veți putea face, probabil, cele mai importante descoperiri din viața voastră. Voi sunteți romantici prin firea voastră, așa că aveți nevoie în mod special de acest lucru.

Aceste zile vor fi potrivite pentru a găsi răspunsuri la întrebări complexe sau confuze. Veți putea aborda sesiuni de relaxare în compania unor oameni cu gânduri similare sau vă veți implica în alte practici spirituale.

PEȘTI

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Pești să petreacă această săptămână zgomotos și vesel, așa cum ar trebui să fie toate sărbătorile de iarnă. Prietenii și rudele voastre vor juca un rol special în această perioadă.

Va fi foarte posibil să fiți invitați la o petrecere în care se vor aduna prieteni apropiați sau veți întâlni oameni noi pe internet, comunicarea cu ei fiind captivantă. Nu vor fi excluse cunoștințele romantice, care pot începe ca simple prietenii, iar apoi vor trece la un alt nivel.

De menționat este faptul că în această săptămână vă veți confrunta și cu momente mai puțin plăcute în carieră și în relația conjugală. În weekend, abțineți-vă de la orice remarci critice, amintindu-vă zicala potrivit căreia tăcerea este de aur!