duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2022. Nu vă grăbiți să faceți promisiuni și totul va fi bine

Scris de: Mircea Iordache , înv Din diaspora Știri - vineri, 24 iunie 2022 Etichete: , , ,

Săptămâna aceasta va fi în general bună. Multe proiecte vor avea sprijin din partea celorlalți. Prima jumătate a acestei săptămâni vă poate aduce idei interesante și uneori chiar geniale. Totuși, dacă veți începe să deveniți prea optimiști în evaluarea propriilor abilități, făcând o mulțime de promisiuni nerezonabile, atunci toate aspectele pozitive ale acestei perioade vor dispărea.

Este necesar să acționați într-un mod cât mai consecvent și judicios posibil. Nu este nevoie de grabă acum. În orice activitate, dacă nu faceți greșeala de a vă supraaprecia abilitățile, atunci veți putea avea succes.

În relațiile personale, trebuie să aveți încredere în cei dragi și, de asemenea, trebuie să vă găsiți timp pentru a vă bucura de o întâlnire romantică sau o cină în doi cu persoana iubită. În a doua jumătate a săptămânii, trebuie să evitați în orice fel vulgaritatea în exprimare. Rezervați-vă mai mult timp pentru odihnă în weekend! De asemenea, puteți programa conversații de seară cu prietenii sau rudele voastre.

BERBEC

Săptămâna aceasta, nativii Berbec pot face unele mișcări revoluționare în cariera profesională. Acestea vă vor duce către un nivel mai ridicat de remunerare. Trebuie doar să vă dovediți altruiști și să vă asumați cea mai dificilă și mai voluminoasă muncă.

Energia de care dispuneți va fi suficientă pentru a face față sarcinilor de lucru. A doua direcție favorabilă este stabilirea unor noi relații în viața personală. Dacă nu sunteți căsătoriți, atunci s-ar putea să cunoașteți o persoană care mai târziu va deveni „sufletul vostru pereche”.

De asemenea, este o perioadă bună pentru a vă îmbunătăți relațiile cu vecinii sau cunoscuții cu care intrați în contact adesea. Încercați să nu planificați nimic special și să nu luați inițiative speciale! Totul se va rezolva de la sine, fără intervenția voastră activă în asemenea situații.

TAUR

Nativii Taur vor simți un supliment puternic de energie în această săptămână. Se pot deschide noi perspective înaintea voastră. Acesta este un moment minunat pentru a trece examene sau a începe un ciclu de formare profesională.

De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a vă înregistra afacerea sau a obține documente legale oficiale (pașapoarte, certificate de comerciant individual, permis de conducere). Nivelul vostru de eficiență va crește în orice veți întreprinde și veți putea realiza mult mai multe lucruri decât înainte.

Acesta este o perioadă excelentă pentru a începe noi proiecte și inițiative la scară largă. În același timp, trebuie să verificați din nou informațiile primite, pentru a stabili veridicitatea lor. În weekend, detractorii voștri secreți ar putea încerca să vă strice reputația.

GEMENI

La începutul săptămânii, nativii Gemeni vor demonstra că au un plus de fantezie și inventivitate. Probabil veți fi implicați în treburile altor persoane (prieteni, rude, vecini) și le veți putea oferi un ajutor real. În același timp, vă veți putea face noi cunoștințe.

La mijlocul săptămânii, astrele vă sfătuiesc să luați decizii îndrăznețe și responsabile. Succesul va fi obținut de nativii care sunt obișnuiți să acționeze independent. Nativii familiști își vor putea rezolva problemele pe care le au cu copiii.

De asemenea, săptămâna este propice unui studiu aprofundat al unor probleme misterioase. Veți putea ridica vălul secretelor și veți clarifica multe chestiuni. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a vă impune punctul de vedere. Pentru a nu vă pierde un prieten, uneori este mai bine să nu-i răspundeți la telefon.

RAC

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Rac să-și modereze ambițiile și să nu ia inițiativa acum, pentru a-și atinge obiectivele. Cu o nerăbdare excesivă, vă puteți răni și, ca urmare, veți obține un rezultat care este exact opusul celui pe care îl așteptați.

Acest lucru este valabil mai ales pentru carieră și activități profesionale, în general. Este mult mai productiv să acționați discret. De asemenea, puteți conta pe sprijinul prietenilor în aproape orice problemă. Rolul anturajului de prieteni va crește în această săptămână, iar influența acestuia va fi pozitivă.

Dacă sunteți într-un cuplu și aveți o relație dificilă cu persoana iubită, atunci medierea prietenilor va ajuta la ameliorarea contradicțiilor și va face relația voastră mai armonioasă. Orice veți planifica săptămâna aceasta, se va realiza cu siguranță în viitor.

LEU

Nativii Leu vor vedea schimbări pozitive în multe domenii ale vieții lor în această săptămână. În primul rând, noi perspective de carieră se vor deschide înaintea voastră. Talentele și abilitățile voastre vor fi remarcate, apreciate și promovate în poziții mai înalte și mai responsabile.

Dacă nu vă străduiți să creșteți în carieră, atunci veți avea realizări în alte domenii. Este recomandat să vă concentrați pe atingerea obiectivelor voastre și să încercați să nu coborâți ștacheta. Acum puteți să vă puneți cele mai îndrăznețe și ambițioase ținte, apoi dorințele voastre vor începe să devină realitate.

În orice caz, vă veți putea consolida semnificativ poziția în mediul social și profesional. Totuși, în unele chestiuni, s-ar putea să simțiți limitări și obstacole. Încercați să nu intrați în conflicte cu reprezentanții legii!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, nativii Fecioară vor simți un interes sporit pentru viziunea altora asupra lumii și pentru problemele filozofice. Dacă sunteți tineri, atunci veți avea nevoie de o imagine a persoanei ideale, conform concepțiilor voastre, cu care ați putea fi egali și de la care ați putea lua exemplu.

Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați codul moral și etic personal, pe baza căruia puteți naviga mai ușor în realitățile vieții. Poate că în timpul acestei săptămâni veți face o călătorie lungă. Acesta este un moment propice extinderii orizontului cunoașterii, găsirii unui profesor spiritual.

Poziția voastră profesională va fi întărită semnificativ în această săptămână, veți deveni mai înțelepți în acțiunile voastre. Totuși, conflictele cu prietenii nu sunt excluse. Este posibil să fiți nevoiți să întrerupeți temporar relațiile cu o persoană dintr-un cerc de prieteni.

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță vor putea face progrese semnificative privind creșterea nivelului de educație. Stabiliți-vă obiective ambițioase și acționați în mod consecvent! În acest caz, succesul vă este garantat.

Circumstanțele vieții vor chema nativii celibatari într-o călătorie lungă. Noua cunoștință pe care o veți putea face în această călătorie va avea ca și cauză atracția fizică pe care o veți simți deopotrivă.

Relațiile cu persoana iubită vor fi, de asemenea, întărite, iar încrederea va crește și va apărea unitatea spirituală. Weekend-ul este un moment bun pentru a vă rezolva unele probleme de sănătate prin tratamente efectuate în stațiuni balneare.

SCORPION

Nativii Scorpion au un perioadă minunată în această săptămână, perfectă pentru a-și stabili data unirii destinelor cu partenerii lor. Dacă anterior ați avut o relație dificilă cu persoana iubită și nu ați putut ajunge la un compromis, atunci în această săptămână veți putea elimina toate contradicțiile și veți realiza o schimbare radicală în bine.

Nativii celibatari pot fi invitați să ia parte la nunta uneia dintre rudele lor. Asigurați-vă că sunteți de acord, deoarece cu ocazia acestui eveniment vă puteți întâlni și voi sufletul pereche!

Dorințele voastre de a oferi și a primi dragoste cresc acum și, prin urmare, sunt posibile întâlniri intime frecvente. O întâlnire de dragoste secretă cu o persoană care este semnificativ mai în vârstă decât voi nu este exclusă.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător sunt sfătuiți de astre să se concentreze asupra sănătății lor în această săptămână. Acest sfat este relevant, mai ales dacă ați suferit recen det o boală și nu v-ați recuperat încă. Veți simți un aflux puternic de vitalitate în organism, imunitatea va crește și multe afecțiuni vor începe să se retragă de la sine.

Dacă începeți un tratament medical în această perioadă, atunci efectul său pozitiv nu va întârzia să apară. Nivelul de eficiență profesională va crește, ceea ce vă va permite să faceți față unor volume mai mari de muncă. Relațiile conjugale se vor dezvolta într-un mod benefic.

Veți fi invitați la evenimente de divertisment în weekend, la petreceri amicale unde este recomandat să mergeți cu sufletul vostru pereche. Acesta nu este cel mai bun moment pentru cunoștințele meteorice: contactele intime ocazionale sunt total nerecomandate acum.

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn, dragostea este principalul obiectiv în această săptămână. Daca aveți deja o persoană iubită, atunci relația voastră va ajunge acum la armonia maximă. Vi se va părea că iubirea vă cuprinde, întreaga voastră ființă aparținând persoanei dragi.

Aceasta este o perioadă de înflorire a iubirii pentru tot ceea ce vă este cu adevărat drag. Tot în această săptămână, astrele vă sfătuiesc să vă schimbați imaginea. Încercați să-i impresionați pe ceilalți cu o nouă coafură, culoare a părului sau stil de îmbrăcăminte!

Acest demers nu este necesar pentru ceilalți, ci în primul rând pentru voi înșivă, să puteți depăși complexele psihologice și să câștigați libertate interioară. Relațiile cu partenerul de viață în această perioadă pot fi puțin tensionate.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, nativilor Vărsător le va crește dorința de a extinde spațiul de locuit din jur. Dacă sunteți chiriași, poate doriți să vă mutați într-un apartament mai mare. Dacă locuiți în apartamentul vostru, atunci energia transformării vă va obliga să faceți reparații sau să rearanjați mobilierul, pentru mai mult spațiu.

Relațiile sunt excelente în familie, în special cu rudele apropiate, părinți, bunici. Dacă aveți copii, cu siguranță ei vă vor încânta cu realizările lor. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a începe un ciclu de pregătire, urmând cursuri de perfecționare.

Trebuie să minimizați noile cunoștințe și contactele cu străinii, acum este recomandat să păstrați legătura doar cu oamenii apropiați. Nu aveți încredere în informațiile aleatorii care circulă în mediul virtual!

PEȘTI

Nativii Pești vor petrece această săptămână pe drumuri și vor avea contact cu mulți oameni. Influența și importanța oamenilor din cercul vostru social obișnuit va crește. Veți discuta mai mult timp cu prietenii, vecinii, rudele.

S-ar putea să fiți implicați în rezolvarea problemelor altora. În plus, veți fi atât de absorbiți de treburile celorlalți, încât veți uita o vreme de preocupările voastre personale. Aspectul pozitiv al acestei perioade este faptul că vă veți putea extinde semnificativ cercul cunoștințelor.

În câmpul vostru vizual vor intra oameni noi care, la un moment dat, în viitor, vă vor fi de mare folos. Astrele vă sfătuiesc să nu cheltuiți bani pe cadouri acum, deoarece astfel de achiziții probabil nu vor avea succes și este puțin probabil să-i mulțumească pe cei dragi.

Trimite acest articol și prietenilor tăi