luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 vă stimulează afecțiunea și deschiderea către cei dragi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Informații utile - duminică, 27 noiembrie 2022 Etichete: , , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va aduce mai multă dinamică relațiilor dintre bărbați și femei. Atracția dintre sexe va crește considerabil, prin urmare veți dori să vă faceți noi cunoștințe. Demn de remarcat va fi faptul că în prima jumătate a săptămânii puteți foarte ușor să vă îndrăgostiți. Va crește și dorința de a ieși în evidență, precum și cea de auto-exprimare.

Întâlnirile de dragoste vor fi, de asemenea, mai interesante decât de obicei. În relațiile existente, este probabilă reînnoirea sentimentelor și creșterea atracției dintre parteneri. Sentimentele voastre vor deveni mai pasionale și, astfel, vor adăuga sare și piper relației voastre. În prima jumătate a acestei săptămâni, este recomandat să comunicați cât mai mult cu cei dragi.

- Continuarea după publicitate -

În a doua jumătate a săptămânii veți deveni și mai deschiși, dar în același timp va exista și dorința de a vă apăra poziția cu orice preț. Amintiți-vă că uneori este mai bine să rămâneți cu părerea voastră și că nu trebuie să demonstrați nimic nimănui! Evitați să acționați numai sub influența emoțiilor și a dispoziției de moment! Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți relațiile, să le faceți mai puternice.

BERBEC

Nativii Berbec se vor simți grozav în prima jumătate a săptămânii. Veți putea face față relativ ușor bolilor de sezon, deoarece aportul de vitalitate va crește și imunitatea voastră se va întări. Va fi o perioadă potrivită pentru a vă ordona activitățile curente, atât la locul de muncă, dar și acasă.

- Continuarea după publicitate -

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, atunci în această perioadă vor exista șanse mari să găsiți un post potrivit cu dorințele voastre. Poate că luni sau marți va apărea un animal de companie în casa voastră. Dacă vă doriți de mult să cumpărați un cățeluș sau un pisoi, atunci în aceste zile puteți face ca acest vis să devină realitate.

Nevoia de a avea grijă de cineva va fi intensificată în această perioadă. În a doua jumătate a săptămânii, o călătorie turistică mult așteptată se va putea anula. De exemplu, este posibil să nu aveți suficienți bani pentru ea, deoarece prețul biletelor se va actualiza devenind extrem de scump.

TAUR

Prima jumătate a săptămânii va fi grozavă pentru nativii Taur. Abilitățile voastre creative vor spori, împreună cu optimismul și veselia. Relațiile romantice vor înflori. Vă așteaptă surprize plăcute. De asemenea, veți putea oferi o surpriză plăcută unei persoane dragi.

În această perioadă veți merge împreună la un concert sau un club, veți urmări o piesă de teatru sau un film la cinema. Dacă aveți copii, atunci comunicarea cu ei va fi o sursă de mare bucurie. Duceți-vă copilul la circ, cumpărați-i ceea ce visează de mult!

- Continuarea după publicitate -

Amintiți-vă că aceste zile vă sunt oferite pentru a crea o relaxare pentru voi și pentru cei pe care îi iubiți. În a doua jumătate a săptămânii, încercați să fiți mai atenți la electricitate și la aparatele electrocasnice! Nu sunt excluse micile leziuni sau arsuri.

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, prima jumătate a săptămânii va fi asociată cu activități plăcute pentru îmbunătățirea locuinței lor. Va exista dorința de a trece prin toate rafturile și dulapurile, pentru a arunca lucruri inutile de care dintr-un motiv oarecare încă nu le-ați aruncat la gunoi.

Sarcina voastră este de a curăța spațiul de locuit de tot ceea ce este de prisos, învechit, sau care și-a pierdut semnificația. Este posibil ca această curățenie să fie urmată de achiziția de mobilier nou sau electrocasnice mai moderne.

Încercați să faceți toate aceste lucruri până joi! A doua jumătate a săptămânii va fi destul de tensionată pentru relațiile conjugale și parteneriatele pe termen lung. Probabil veți afla ceva nou și nu în totalitate plăcut despre comportamentul partenerului vostru de viață sau de afaceri.

- Continuarea după publicitate -

RAC

În prima jumătate a săptămânii, nativii Rac vor aștepta momentul potrivit pentru o comunicare armonioasă cu partenerul de căsătorie sau rudele. Dacă în ultima vreme nu ați avut o înțelegere reciprocă cu aceștia, atunci luni și marți va trebui să discutați toate punctele controversate.

Configurația planetelor de pe cerul vostru astral indică faptul că vă veți putea înțelege și veți elibera tensiunea existentă în relațiile respective. Situația va fi similară cu vecinii și cunoscuții. Aceste zile sunt cele mai potrivite pentru armonizarea relațiilor cu oamenii din jurul vostru.

Excursiile, plimbările în natură vor fi benefice pentru sănătatea voastră. Vă veți antrena inteligența și întări memoria, astfel încât veți putea excela în profesia voastră. A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu o ușoară deteriorare a sănătății sau cu leziuni minore în urma activităților din bucătărie.

LEU

- Te-ar mai putea interesa -

În prima jumătate a săptămânii, nativii Leu își vor putea mări semnificativ bunăstarea materială. Veți avea suficienți bani la dispoziție pentru a putea face achizițiile dorite. Cel mai probabil, veți începe să abordați achizițiile într-un mod foarte practic și eficient, astfel încât să puteți alege lucruri de înaltă calitate și, în același timp, la prețuri rezonabile.

De exemplu, acesta va fi un moment bun pentru a cumpăra aparate electrocasnice: un aspirator, o mașină de spălat vase sau un robot de bucătărie. Între timp, aceste zile nu sunt potrivite pentru divertisment, este recomandat să vă ocupați de problemele practice.

A doua jumătate a săptămânii va fi minunată pentru relațiile romantice. Dacă sunteți singuri, atunci căutarea de noi relații de dragoste va putea duce la începutul unei relații serioase. Totuși, este recomandat să o cunoașteți mai bine pe persoana cu care doriți să începeți relația.

FECIOARĂ

Pentru nativii Fecioară, prima jumatate a săptămânii vă induce mult optimism. Creativitatea și dorința voastră de a vă exprima cumva în această lume vor fi sporite. Dacă scrieți poezie sau desenați, atunci lucrările create luni și marți se vor vor remarca printr-o armonie deosebită a formei și conținutului.

- Continuarea după publicitate -

Nativii sunt sfătuiți să experimenteze noi demersuri legate de aspectul și imaginea lor. Încercați să vă schimbați culoarea părului, coafura sau stilul vestimentar! Simțul proporției și armoniei nu vă vor înșela, cu siguranță veți arăta mult mai atractivi.

Relația voastră romantică așteaptă o nouă dezvoltare. Nativii singuri își pot întâlni dragostea în aceste zile. A doua jumătate a săptămânii, cel mai probabil, va fi asociată cu rezolvarea problemelor cotidiene restante. În weekend este recomandat să vă abțineți de la călătorii lungi.

BALANȚĂ

În prima jumătate a săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Balanță să ducă un stil de viață calm și măsurat și să dedice mai mult timp pentru odihnă. Aceasta este o perioadă potrivită pentru a rezuma și a înțelege calea parcursă până acum.

Dacă ați trăit recent evenimente pentru care ați cheltuit multă energie, atunci acum este momentul să reflectați asupra schimbărilor, precum și să vă odihniți. Acesta este perioada potrivită pentru a vizita o saună. Încălzirea profundă a corpului va afecta în mod favorabil întărirea imunității.

- Continuarea după publicitate -

A doua jumătate a săptămânii va introduce o oarecare confuzie în contactele cu oamenii. Conflictele spontane minore nu vor fi excluse. În weekend, este recomandat să nu conduceți voi mașina, ci să vă lăsați partenerul să șofeze.

SCORPION

În prima jumătate a săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Scorpion să comunice mai mult cu oamenii. Probabil că veți fi implicați în problemele prietenilor, rudelor, vecinilor sau doar cunoscuților. Participarea voastră activă îi va ajuta să găsească o soluție într-o situație dificilă.

Prieteniile voastre se vor extinde și ele. Nu fiți surprinși dacă prietenii vor începe brusc să vă sune și să vă invite să participați la o petrecere sau la un alt eveniment. O viață intelectuală intensă va fi caracteristică acestei perioade. Rolul comunicării pe internet va fi consolidat.

Veți putea fi implicați în discuțiile privind subiecte de actualitate pe forumuri sau pe rețelele de socializare. A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu mici neînțelegeri în relațiile conjugale. Cel mai probabil, principalul subiect de dispută vor fi banii.

SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Săgetător să lase deoparte divertismentul și să se ocupe temeinic de activitatea profesională. În această perioadă, puteți stăpâni rapid și fără probleme orice abilitate utilă.

De exemplu, dacă intenționați să învățați cum să faceți ceva sau să vă îmbunătățiți abilitățile culinare, acum puteți obține succes în asemenea demersuri. Surprize plăcute vă așteaptă la locul de muncă. Puteți fi promovați, puteți obține o creștere de salariu sau un bonus.

În a doua jumătate a săptămânii, astrele vă sfătuiesc să fiți mai atenți la propria sănătate. În această perioadă, sunt posibile răni minore, dar și contactarea bolilor de sezon. Tocmai de aceea, în weekend este recomandat să evitați locurile aglomerate.

CAPRICORN

În prima jumătate a săptămânii, în nativii Capricorn se va trezi o pasiune pentru călătorii. Dacă aveți timp liber și bani, puteți cumpăra un voucher turistic și puteți merge undeva pentru noi experiențe. În acest fel veți putea să vă extindeți orizonturile, să obțineți un impuls pozitiv de energie pentru multe săptămâni viitoare.

Tot în această perioadă vă crește pofta de cunoaștere, ceea ce poate contribui la succesul studiului la o universitate sau orice altă instituție de învățământ. Acordați atenție oamenilor noi cu care veți comunica în zilele de luni și marți!

Va fi foarte posibil ca printre ei să întâlniți un viitor mentor spiritual. A doua jumătate a săptămânii și mai ales perioada de weekend poate fi asociată cu anumite probleme atunci când vizitați cluburi sau alte locații ale vieții de noapte. Evitați astfel de distracții!

VĂRSĂTOR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Vărsător vor avea o perioadă favorabilă pentru a-și pune la punct anumite complexe. Prin urmare, în aceste zile este recomandat să citiți literatură psihologică, s-ar putea chiar să decideți să vă înscrieți la un training de dezvoltare a personalității.

De asemenea, puteți simți întărirea abilităților voastre intelectuale și psihice, datorită cărora veți începe să înțelegeți acele lucruri restante, care au rămas nerezolvate pentru voi. Colectivismul, atât de inerent nativului tipic, se va manifesta în plină forță în aceste zile.

A doua jumătate a săptămânii vă va îmbunătăți șansele de a vă atinge obiectivele. Încercați să formulați clar scopul pe care vă străduiți să-l atingeți, apoi circumstanțele externe se vor dezvolta în favoarea voastră. Este posibil să aveți chiar și un aliat secret.

PEȘTI

În prima jumătate a săptămânii, nativii Pești vor deveni mai vizibili, dacă nu chiar faimoși. Oamenii din jurul vostru vă vor acorda mai multă atenție. Comunicarea amiabilă cu partenerii va fi activată. Dacă sunteți căsătoriți, este recomandat să participați la tot felul de evenimente de divertisment, petreceri amicale, etc.

Noi impresii despre lumea înconjurătoare – tocmai de așa ceva aveți nevoie acum. De asemenea, puteți discuta despre un viitor comun cu partenerul vostru. Realizarea faptului că uniunea voastră este legată de un scop comun va întări și armoniza relația conjugală.

A doua jumătate a săptămânii va favoriza comunicarea online, pe forumuri și rețele sociale. Dacă nu aveți suficiente întâlniri în viața reală sau încă vă căutați sufletul pereche, vă puteți înregistra pe un site de întâlniri sau pe orice alt portal de unde puteți comunica cu ceilalți participanți. Cel mai probabil, veți putea descoperi oameni interesanți.