fbpx
marți, 27 septembrie 2022
Informația fără granițe


Infractor român dat în urmărire în Anglia. Polițiștii britanici cer ajutorul populației pentru a-l prinde pe Florin

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 10 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Forțele de ordine din Cumbria County, Marea Britanie, sunt în căutarea unui tânăr român care este acuzat de mai multe infracțiuni efectuate în localitatea Kendal și în împrejurimile acesteia. Polițiștii britanici cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe infractor prin intermediul unui anunț publicat în Westmorland Gazzette.

Florin Antonescu are 27 de ani și este căutat de anchetatori pentru a fi interogat în legătură cu mai multe furturi efectuate în zona Kendal din Cumbria. Polițiștii îl suspectează pe bărbatul român și de un furt care a avut loc în Lancashire, mai precizează sursa citată, dar se pare că acesta are și un mandat de arestare pe numele lui.

Locația lui Antonescu este în prezent necunoscută, dar anchetatorii au suspiciunea că este ajutat să se ascundă de niște persoane care locuiesc în Preston, Blackpool, Kendal și Manchester.

„Dacă îl vedeți, vă rugăm să nu vă apropiați de el, ci să sunați la poliție – numărul 101 – sau la Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111”, este rugămintea polițiștilor.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi