luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Italia: Situație disperată pentru un muncitor român în comă după ce a căzut la locul de muncă și s-a lovit la cap

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - luni, 27 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

În după amiaza zilei de luni, 27 ianuarie, un bărbat român în vârstă de 38 de ani a fost luat cu elicopterul în timp ce se întorcea de la locul de muncă și se afla împreună cu un coleg într-o camionetă, cu ajutorul căreia se deplasau pe autostrada A14, zona Riccione. Bărbatul a căzut la locul de muncă și a zbătut capul de pământ, dar nu a anunțat salvarea, ci a plecat spre casă. Pe drum și-a pierdut cunoștința, iar situația lui este una foarte gravă, relatează Rimini Today.

Alarma s-a dat în jurul orei 14.00, când cererea de ajutor a sosit din zona de servicii Montefeltro Vest a autostrăzii menționate mai sus. O ambulanță și o mașină medicală au ajuns la fața locului unde medicii l-au găsit pe bărbatul român inconștient, cu răni grave la cap. Având în vedere situația critică a victimei, medicii au chemat de urgență elicopterul sanitar și l-au transportat pe conaționalul nostru la spitalul „Bufalini” din Cesena.

- Continuarea după publicitate -

Colegul muncitorului român a povestit că sunt ambii rezidenți la Ancona și lucrau în aceste zile ca zidari în cadrul comunității San Patrignano din Rimini. În timpul orarului de lucru, bărbatul accidentat a căzut de pe o scară lovindu-se violent cu capul de pământ, dar în loc să sune la 118 și să cheme salvarea pentru a merge la spital, ar fi plecat spre casă. Imediat după ce au intrat pe autostrada A14, bărbatul a început să se simtă rău, să aibă vărsături și la un moment dat și-a pierdut cunoștința. Șoferul s-a oprit apoi în zona de servicii a autostrăzii, iar salvarea a fost chemată de un lucrător de la benzinărie, scrie Alta Rimini.

În aceste momente, polițiștii italieni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și dacă versiunea oferită de colegul bărbatului român este una verosimilă.

Mai jos, un video publicat de Alta Rimini de la locul unde bărbatul român este preluat de elicopterul care l-a transportat la spitalul din Cesena:

- Continuarea după publicitate -