luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Italia: Tânăr român de 23 de ani moare strivit în mașină după ce a pierdut controlul volanului

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 6 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier în nordul Italiei, la Montebelluna, provincia Treviso. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 04.50 din zorii zilei de duminică, 6 octombrie. Echipei de descarcerare i-a fost necesară o oră pentru a extrage din mașină trupul strivit al victimei.

Adrian Taran Toma se afla la volanul unui autoturism Ford Focus station-wagon pe via Bassanese când, în dreptul numărului civic 41, a pierdut controlul mașinii, a părăsit carosabilul și s-a izbit într-un șanț fără apă de pe marginea șoselei.

- Continuarea după publicitate -

La sosirea ambulanței, pentru tânărul nostru conațional nu se mai putea face nimic pentru a-i salva viața, el a decedat în urma impactului puternic. Echipei de descarcerare din cadrul unității de pompieri i-a fost necesară o oră pentru a extrage dintre fiarele mașinii trupul neînsuflețit al băiatului român.

Carabinierii italieni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dinamica și cauzele care au dus la această tragedie.

Tânăr român de 23 de ani moare strivit în mașină după ce a pierdut controlul volanului pe o șosea din nordul Italiei. Foto: Treviso Today

- Continuarea după publicitate -