sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Lucian, mort la 15 ani printre străini în timp ce-și urma visul de a deveni fotbalist profesionist

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 5 septembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr fotbalist de 15 ani originar din Mingir, raionul Hâncești din Republica Moldova, a decedat în timpul unui antrenament pe terenul de fotbal în Germania.

Lucian, 15 ani, mort pe terenul de fotbal în Germania, în timpul antrenamentului. Sursă foto: publika.md.

Lucian, care se afla în Germania pentru a-și urma visul de a deveni un fotbalist profesionist, s-a prăbușit pe teren în mod neașteptat.

Deși a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Köln cu un elicopter, medicii nu au reușit să îl salveze.

Medicii germani nu au reușit să salveze viața adolescentului. Sursă foto: Radio Pro Mingir.

- Continuarea după publicitate -

Corpul tânărului a fost repatriat ulterior în localitatea sa natală, unde va fi înmormântat mâine, conform anunțului făcut de familia sa.

„Dragi prieteni, oameni de bună credință, vă puteți apropia la casa părintească din localitatea Mingir pentru a aprinde o lumânare pentru Lucian.

Mâine, 6 septembrie, trupul neînsuflețit va fi condus spre biserică începând cu ora 12.00, apoi înmormântat la cimitirul din sat”, au transmis rudele.

Omagii aduse pentru Lucian pe terenul de fotbal pe care și-a pierdut viața. Sursă foto: Radio Pro Mingir.

O strângere de fonduri, promovată de Radio Pro Mingir pe Facebook, a făcut posibilă repatrierea tânărului de 15 ani pe pământul natal pentru a putea fi îngropat aproape de cei dragi.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE