vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Marea Britanie: cadavrele a 39 de persoane au fost găsite în containerul unui TIR. Șoferul a fost arestat

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 23 octombrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Trupurile neînsuflețite a 39 de persoane, printre care și un adolescent, au fost găsite în containerul unui TIR în localitatea britanică Grays din districtul Essex. Oribila descoperire a fost făcută în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:40, ora locală.

Conform BBC,  TIR-ul venea din Bulgaria și se afla parcat în Parcul Industrial Waterglade de pe Eastern Avenue, din Grays, atunci când au fost descoperite cadavrele. Șoferul automarfarului, un bărbat în vârstă de 25 de ani originar din Irlanda de Nord, a fost pus sub arest preventiv fiind suspectat de crimă.

- Continuarea după publicitate -

Parcarea unde au fost găsite cadavrele

„Am arestat șoferul TIR-ului în legătură cu incidentul, acesta va rămâne în custodia poliției pe măsură ce ancheta continuă”, a confirmat șeful poliției din Essex, Andrew Mariner.

Autoritățile locale mai spun de asemenea că TIR-ul a intrat în Marea Britanie prin Holyhead în cursul zilei de sâmbătă. Polițiștii britanici încearcă acum să identifice cele 39 de persoane găsite fără viață în container, dar procesul va fi unul lung, spun aceștia. Nu este clar dacă victimele se aflau în container când au intrat în Marea Britanie sau au fost urcate după, iar anchetatorii nu au făcut publice încă informații despre modul în care au fost descoperite cele 39 de cadavre.

- Continuarea după publicitate -

Parcul Industrial Waterglade a fost închis pentru a permite autorităților continuarea investigațiilor.

Vom reveni cu actualizări…