sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Muncitor român mort în Germania. Apelul disperat al familiei

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 22 mai 2023 Etichete: , , , , , , ,

Un român plecat la muncă în Germania a decedat în urma unui infarct. Membrii familiei sale din Durnești, județul Botoșani, au primit vestea tragică și doresc să-l repatrieze în țară pentru a-l înmormânta, dar nu au banii necesari, a transmis Botoșani News.

Marian Bamburic, era un bărbat cunoscut ca un om bun și dedicat familiei. El plecase la muncă în Germania pentru a putea oferi un trai decent copiilor săi, însă singurătatea și presiunea depărtării de casă l-au doborât. „Visele lui din păcate s-au spulberat și nu a găsit tăria să lupte mai departe”” a transmis familia sa într-o declarație emoționantă.

Marian Bamburic. Doto: Botoșani News

Acum, cei dragi se confruntă cu o durere nemărginită. De câteva zile, familia Bamburic este în stare de șoc și încearcă să găsească modalitatea de a-i aduce trupul neînsuflețit acasă pentru a-i oferi o înmormântare demnă. Rudele au lansat un apel disperat pentru ajutor în vederea repatrierii trupului.

„S-a stins fratele nostru, un prieten de-al nostru… infarct. Familia nu are banii necesari pentru repatriere. Până pe data de 29 mai au nevoie de 2.900 de euro. Alina Cărăbuș se va ocupa de repatriere. Dacă doriți să ajutați cu o sumă simbolică, fiecare bănuț contează.”, este apelul disperat al familiei.

Se pot face donații în următorul cont: Asociația Nectarie &Prietenii; RO62CECEC001946010409621; CEC Bank; Cu mențiunea: Repatriere Marian Bamburic. Revolut: 0746087939.

Tragedia care a lovit familia Bamburic evidențiază și alte probleme cu care se confruntă muncitorii români care lucrează în străinătate, printre care izolarea, stresul și problemele de sănătate care pot fi agravate de condițiile de muncă și de distanța față de casă.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE