fbpx
marți, 4 octombrie 2022
Informația fără granițe


Muncitor român mort printre străini la numai 25 de ani. „Și-a prins capul între grinzi”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 19 martie 2022 Etichete: , , , , , , , ,

„S-a întâmplat în jurul orei 12. Răzvan era singur pe nacelă. Un coleg de-al lui era în altă zonă, în hală. Când a ridicat nacela pe care se afla, s-a uitat în jos, și fiindcă n-a fost atent, și-a prins capul între grinzi.”

Relatarea dureroasă aparține unei persoane apropiate lui Răzvan I.A., care și-a pierdut viața în miercuri, 16 martie 2022, într-un tragic accident de muncă petrecut în Germania.

Potrivit publicației românești Ora de Sibiu, victima avea numai 25 de ani și era originară din localitatea Agnita, județul Sibiu.

În urmă cu circa 5 luni, tânărul sibian a părăsit țara și s-a îndreptat spre Germania, unde a găsit un loc de muncă în construcții, în orașul Rheda-Wiedenbrück din landul Renania de Nord-Westfalia.

În cursul zilei de miercuri, Răzvan s-a urcat pe o nacelă pentru a putea vopsi niște grinzi aflate la înălțime într-o hală.

În timp ce ridica nacela, într-un moment de neatenție, tânărul se pare că și-a prins capul între grinzile de fier, pierzându-și astfel viața pe loc.

Potrivit presei germane, Poliția a deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

Între timp, familia lui Răzvan așteaptă ca trupul neînsuflețit al acestuia să fie repatriat în România, procedură care se va desfășura în cursul zilei de marți, 22 martie.

Prietenii lui Răzvan spun că era un om plin de viață și un prieten bun, mai precizează sursa citată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi