sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Născut în România și abandonat pe stradă, a fost adoptat în străinătate. Acum își caută mama biologică

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - luni, 20 februarie 2023 Etichete: , , , , , , ,

Un tânăr de 26 de ani, născut în România și adoptat în Malta își caută mama biologică, frații și surorile. Nu știe numele său adevărat, a fost abandonat la Galați, pe stradă, învelit într-o pătură albă, iar autoritățile i-au dat atunci numele de Gălățeanu Teodor.

A fost găsit pe strada Constructorilor din Galați, a stat apoi 2 ani la Leagănul de copiii Licurici, de unde am fost adoptat de o familie din Malta.

Acum, după 26 de ani de la naștere, dorește să-și cunoască mama care i-a dat viață, să știe dacă mai are frați sau surori și de unde vine. Pe mama sa promite să nu o judece pentru ce a făcut, vrea doar să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

Redăm mai jos anunțul integral publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

„SALUTĂRI DIN MALTA.
Numele meu din certificatul de naștere românesc a fost GĂLĂȚEANU TEODOR, născut în GALAȚI la data de 6 august 1997. Tot în certificatul de naştere scrie că am fost găsit pe strada CONSTRUCTORILOR NR.1 în Galați, învelit într-o pătură albă. Numele mi-a fost dat de autorităţi.
Până la vârsta de 2 ani am locuit la leagănul de copiii Licurici, de unde am fost adoptat de o familie absolut perfectă din Malta.
Sunt aici pentru că îmi doresc să îmi cunosc rădăcinile, vreau să știu și eu mai multe despre soarta mea. Nu condamn în nici un fel decizia mamei mele, tot ceea ce îmi doresc este să o găsesc și să știu dacă mai am eventual și alți frați sau surori.
Deși am atât de puține informații, niciodată nu voi renunța să îmi caut rădăcinile, de aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să DISTRIBUIȚI anunțul meu, este imposibil ca nimeni să nu știe nimic despre mine.
Vă mulțumesc!”

DISTRIBUIE