vineri, 1 decembrie 2023
Informația fără granițe


Născut în România și adoptat de mic în străinătate, un tânăr cere ajutorul românilor pentru a-și cunoaște rădăcinile

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - luni, 20 noiembrie 2023 Etichete: , , , ,

Un tânăr născut în România, dar care a fost adoptat în străinătate de mic copil, vrea să își descopere rădăcinile, motiv pentru care a apelat la ajutorul comunității adunate în jurul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi familia biologică.

Florin Alexandru Cirjeu, în copilărie și ca adult. Imagine: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Născut cu numele Florin Alexandru Cirjeu, la data de 2 aprilie 1998 în Tecuci, județul Galați, tânărul a transmis un mesaj emoționant pentru a-și exprima dorința de a cunoaște orice frate sau soră pe care s-ar putea să îi aibă.

El subliniază, de asemenea, că nu poartă resentimente pentru că a fost abandonat de părinți.

„Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc”, a transmis el.

- Continuarea după publicitate -

Florin a detaliat că mama sa, cu numele Gina Cirjeu și care s-a născut în 1978, era din Tecuci, iar domiciliul ei la momentul nașterii era în Brăhășești, județul Galați.

El a adresat o rugăminte către toți românii pentru a transmite mesajul său mai departe sau, dacă au informații, să-l contacteze prin intermediul paginii menționate mai sus cu orice detalii care l-ar putea ajuta în căutarea sa.

Florin, care a fost adoptat de o familie din SUA, a mărturisit că își dorește să cunoască mai multe despre familia sa biologică și despre istoria sa personală, un sentiment împărtășit de mulți oameni care au trecut prin adopții internaționale.

DISTRIBUIE