miercuri, 31 mai 2023
Informația fără granițe


Născută în România și adoptată în străinătate își caută părinții care i-au dat viață: „Sper să-i găsesc cu ajutorul dvs”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - joi, 12 noiembrie 2020 Etichete: , , , ,

Pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României a devenit foarte cunoscută printre românii care au fost adoptați de mici în străinătate, iar acum doresc să își cunoască familiile de origine, părinții care le-au dat viață, frații și surorile. Ultimul anunț l-a făcut o tânără în vârstă de 33 de ani care a fost adoptată în Franța.

Despre părinții ei, Mirela Popa știe că se numeau Valeria și Ioan Popa, erau despărțiți și locuiau în județul Satu Mare, dar în localități diferite. Împreună mai aveau alți trei copii. „Sper din tot sufletul, cu ajutorul dvs să-mi găsesc familia”, a specificat Mirela referindu-se la cei care vor vedea și distribui anunțul ei.

Redăm mai jos anunțul integral al tinerei, publicat pe pagina Facebook menționată:

SALUTĂRI din Marseille, Franța.
Numele meu românesc a fost POPA MIRELA, născută la data de 5 Iulie 1987 în municipiul SATU MARE. Sunt în căutarea mamei mele, POPA VALERIA, și a tatălui, POPA IOAN.
Sunt în posesia certificatului meu de naștere românesc și a câtorva documente de adopție. De aici reiese că părinții mei erau despărțiți și că mai aveau trei copii în grija mamei. Nu este menționat unde în Satu Mare locuiau, decât faptul că erau în localități diferite.
Sper din tot sufletul, cu ajutorul dvs să-mi găsesc familia. Vă rog mult DISTRIBUIȚI anunțul meu!!

DISTRIBUIE