marți, 17 septembrie 2024
Informația fără granițe


O româncă întoarsă din Spania nu-și poate vedea copilul. Bunicii: „A ținut șase bărbați, nu a trimis bani deloc!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Prima pagină Știri - joi, 2 mai 2024 Etichete: , , , , , ,

Într-o poveste care a stârnit controverse pe micile ecrane din țara noastră, Denisa, o mamă care s-a întors recent în România din Spania, susține că i se interzice să-și vadă fiica în vârstă de 13 ani. Obstacolele ar fi ridicate de propria ei mamă, bunica fetei, care a avut grijă de ea încă de la o vârstă fragedă, relatează publicația cancan.ro.

Denisa a povestit cum, în urmă cu ani în urmă, a plecat în Spania împreună cu soțul ei pentru a-și face un rost și a câștiga bani pentru familie.

Au lăsat copilul nou-născut în grija bunicilor materni și au sperat că își vor putea construi o viață mai bună peste hotare.

Bunicii fetiței și mama acesteia, denisa. Sursa foto: Cancan

Însă, odată întoarsă în România, Denisa a descoperit că accesul la fiica ei îi era îngrădit. Ea acuză că bunica a mers la poliție să reclame că micuța a fost abandonată:

Părinții mei au învățat-o pe fata cea mare să vorbească foarte urât cu noi. Noi am lăsat-o pe fată cu mama mea, dar acum există o hotărâre judecătorească care îmi dă dreptul să o văd”, a explicat Denisa.

Pe de altă parte, bunica adolescentei a răspuns acuzațiilor într-o intervenție televizată, negând vehement că ar fi blocat accesul mamei la copil:

„Ea a ținut șase bărbați și din 2019 s-a împăcat cu tatăl fetiței, dar nu s-a răspuns cu noi. Nu a trimis bani deloc, minte! Copilul merge la școală și este bine. Ea a lăsat copilul la noi la 3 luni și jumătate. Noi avem hotărâre de la tribunal, deoarece creștem fata. Noi avem probe că ea a stat cu 5, 6 bărbați”, a declarat bunica.

Conflictul dintre cele două părți a provocat o furtună de reacții, mai ales că sunt implicate atât autoritățile judiciare, cât și mass-media.

Situația între cele două părți rămâne tensionată.

Din această dramă familială reiese cât de complexă este problema părinților care muncesc în străinătate, iar soluționarea disputelor familiale poate fi un proces dificil, încărcat de emoții și implicații legale.