sâmbătă, 10 iunie 2023
Informația fără granițe


Un pasager al unei companii aeriene a câștigat zboruri gratuite pentru tot restul vieții

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 24 februarie 2023 Etichete: , , , , , , ,

Chiar dacă majoritatea pasagerilor companiilor aeriene care aterizează pe un aeroport sunt fericiți atât timp cât valiza lor apare în siguranță pe banda transportoare a bagajelor, Ikechi Chima Apakama, un tânăr care a aterizat vineri, 17 februarie, pe aeroportul din Keflavik (Islanda), a avut un motiv în plus să fie fericit.

După cum relatează Daily Mail, Apakama a fost surprins de compania aeriană „low-cost” islandeză PLAY, care l-a anunțat că este pasagerul numărul un milion. Acest lucru i-a oferit un așa-numit „bilet de aur”, care îi dă dreptul la zboruri gratuite cu compania PLAY pentru tot restul vieții.

Ikechi Chima Apakama. Sursa foto: Daily Mail

Norocosul câștigător a fost întâmpinat de o petrecere surpriză atunci când el și doi prieteni au sosit pe Aeroportul Internațional Keflavik, după ce decolase de pe aeroportul John Lennon din Liverpool (Anglia), într-o călătorie spre Islanda pentru a juca fotbal american.

Imediat după decolarea de pe aeroportul din Liverpool, echipajul aeronavei a început sărbătoarea. Ei au informat pasagerii că pasagerul cu numărul un milion al companiei PLAY se află la bordul acelui zbor și că fericitul câștigător va fi anunțat la aterizarea în Islanda.

În plus, Apakama a primit și o haină și o pălărie de la brandul de îmbrăcăminte islandez Cintamani, în timp ce restul pasagerilor au primit mici cadouri, precum vin prosecco și prăjituri pentru a sărbători evenimentul. După aterizarea pe aeroportul din Keflavik, câștigătorul și prietenii săi au călătorit apoi spre destinația lor finală într-un Cadillac plin de bunătăți.

Sursa foto: Daily Mail

PLAY operează zboruri între Liverpool și Islanda. Odată ce pasagerii ajung la Aeroportul Internațional Keflavik, aceștia pot trece la zboruri către destinații americane, inclusiv New York, Boston și Washington DC. Premiul câștigat înseamnă că Apakama va putea călători gratuit către și dinspre orice destinație în care zboară PLAY.

„Atingerea unui milion de pasageri este un punct de reper uriaș pentru o nouă companie aeriană care în urmă cu doar 18 luni s-a confruntat cu o pandemie globală și cu restricții de călătorie fără precedent. Deși sunt sigur că acesta este un lucru grozav pentru domnul Apakama, este un moment excelent pentru PLAY”, a declarat directorul companiei PLAY, Birgir Jonsson.

DISTRIBUIE