marți, 3 octombrie 2023
Informația fără granițe


VIDEO. Povestea de viață a unei românce plecată la muncă în străinătate. S-a întors în țară pentru a concura la „Chefi la cuțite”

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - miercuri, 21 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

O concurentă de la emisiunea „Chefi la cuțite” a emoționat profund jurații cu povestea sa de viață. Se numește Roxana Crudu, are 31 de ani și a venit în țară din Germania, unde trăiește de opt ani, pentru a lua parte la concursul culinar transmis de Antena 1. La numai 2 anișori Roxana a fost abandonată de părinții biologici, apoi dată spre adopție, iar acest aspect i-a marcat profund copilăria și adolescența.

La concursul „Chefi la cuțite” s-a prezentat cu o rețetă particulară: un burger special, preparat cu semințe de cannabis

„Este o rețetă inventată de mine la restaurantul unde am lucrat. Nu conține THC, nu provoacă absolut nimic. E un preparat bio, sănătos. Cum am ajuns în Germania? Voiam să plec departe de prietenii mei, pentru că am luat-o pe căi greșite: ieșit în cluburi în Mamaia, la terase, muzică electronică, festivaluri, anumite substanțe pe care le consumam. Adică fumam, nu foloseam altceva. La 17 ani am început acest drum, dar a durat ceva ani, până să-mi dau seama că nu mă simt bine cu ceea ce fac. Așa am ajuns în Brașov. Acolo am întâlnit o prietenă foarte bună, care m-a întrebat dacă vreau să merg cu ea în Germania, să lucrăm. Lucram într-un magazin de decorațiuni, dar lucram foarte mult și am decis să fac altceva. Așa am ajuns să lucrez la burgerie, așa am învățat ce înseamnă responsabilitatea la muncă, ce înseamnă să fac un burger, ce înseamnă un gust de burger. Acolo mi-a venit ideea pentru preparatul de astăzi”, a zis concurenta, în timp ce pregătea rețeta sa de burger 420, cu semințe de cannabis și ulei de cânepă.

Roxana Crudu, cunoscută de apropiaţi drept Oxi, și-a spus în fața juraților povestea sa de viață

„De mică nu am avut o copilărie wow. Am fost adoptată când aveam doi ani. La vârsta de 2 ani, părinții mei biologici m-au părăsit în pasajul gării din Constanța. Acolo am fost găsită de poliție, am fost dusă la spital, m-au preluat asistentele, infirmierele și mai târziu părinții mei adoptivi, pe care îmi place să-i numesc părinți biologici. Mama mea și-a dat atât de mult sufletul pentru mine. Mai departe am avut probleme cu lumea: bullying, faptul că eram adoptată, părinții colegilor de la școală știau că sunt adoptată și pentru asta am avut parte de un tratament diferit. Nu știu de unde vine chestia asta, să spui copilului să nu umble cu un copil, ci cu altul. Vedeam că se purtau altfel cu mine și nu înțelegeam niciodată de ce. Nu știam că sunt adoptată, îmi spuneau de fiecare dată vecinii. Eu nu înțelegeam… Apoi am ajuns la școală, am aflat acolo că sunt adoptată, am luat-o pe un drum greșit: festivaluri, cluburi, fumat, tot ce făceau copiii de vârsta mea. Am încercat apoi să ajung pe o cale mai dreaptă cumva. Zic că mi-a ieșit. Am ajuns în Germania acum 8 ani (…). Am ajuns la un restaurant cu 2 stele Michelin. Am plecat pe alt post, ca să pot evolua, să pot avansa”, a dezvăluit concurenta.

- Continuarea după publicitate -

La finalul concursului, Roxana a primit șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

DISTRIBUIE