marți, 31 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Prințul Harry și soția lui și-au botezat câinele cu numele „Pula”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 11 august 2020 Etichete: , , , ,

Un val de glume, dar și critici, din partea internauților i-a lovit pe Prințul Harry al Marii Britanii și soția lui, Meghan Markle, după ce presa britanică a dezvăluit că aceștia și-au botezat câinele, un labrador negru, cu numele „Pula”. Potrivit noii cărți scrisă de autorul Casei Regale, Omid Scobie, cu colaborarea cuplului, numele câinelui a fost ales după moneda oficială din Botswana, Africa Meridională.

La cea de-a treia întâlnire amoroasă dintre Harry și Meghan, la începutul relației lor, cei doi au vizitat țara africană menționată mai sus, scrie ziarul britanic The Sun, iar numele labradorului deținut de cei doi a fost ales tocmai pentru a le aminti de aceea călătorie. Pe lângă asta, cuplul regal a descoperit că în Setswana, limba vorbită în Botswana, „pula” înseamnă „ploaie”, un cuvânt folosit totodată și pentru a face urări de bine cuiva, deoarece ploaia este rară și valoroasă în acea țară.

În urma acestei dezvăluiri, mai multe comentarii amuzante și critici au apărut pe rețelele de socializare la adresa celor doi soți care au ignorat faptul că în limba română acest cuvânt are o conotație vulgară.

Tărțan Cristian: Labradorul e prietenos, tocmai s-a sculat.

Aura Swrve: Prințul Harry și Meghan chiar și-au botezat câinele „Pula” pentru că este moneda din Botswana. Habar n-aveau că în română înseamnă „penis”.

Ia: Sper că Meghan și Harry nu vor veni niciodată în România cu câinele lor pe care l-au numit Pula. Este pentru binele lor.

blog.voina.org: Român fiind, sunt de acord că (numele câinelui – n.r.) are o semnificație specială!!! Așa se-ntâmplă când uiți să verifici numele alese.

Iar la următorul comentariu vă arătăm doar un screenshot.