sâmbătă, 10 iunie 2023
Informația fără granițe


Abandonat de mic într-un spital din România, un tânăr din străinătate își caută acum părinții biologici

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 5 martie 2023 Etichete: , , , , , , , , ,

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, născut în România și adoptat de mic copil în Statele Unite ale Americii, vrea să-și cunoască părinții care i-au dat viață. El a publicat un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României și apelează la ajutorul oamenilor care ar putea avea informații despre părinții săi naturali:

„Am fost adoptat de la un orfelinat din Sibiu, dar întotdeauna am fost curios și am vrut să știu cine mi-a dat viață.”, a transmis băiatul.

Se numea la naștere Adrian Hampu și a văzut lumina zilei la Sibiu, pe data de 12 iulie 1989. Părinții săi, pe nume Eugenia și Crucian Hampu, aveau atunci domiciliul în localitatea Vupar din județul Sibiu.

Când avea doar 1 an și 4 luni s-a îmbolnăvit și pentru că părinții aveau o situație economică precară nu l-au putut îngriji și l-au lăsat la spital.

Ulterior, a fost adoptat în SUA, unde a avut parte de „o familie bună și iubitoare.”

Acum după foarte mulți ani, când a ajuns la vârsta maturității, Adrian vrea să-și cunoască rădăcinile, să aibă habar de unde vine și să-i strângă în brațe pe cei care i-au dat viață. „De aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să distribuiți anunțul meu!”, este rugămintea lui.

Toți cei care au informații care l-ar putea ajuta sunt rugați să se adreseze administratorilor paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Redăm mai jos anunțul integral făcut de Adrian Hampau:

„Salutari din NEW YORK!
Numele meu la naștere a fost ADRIAN HAMPU și m-am născut la data de 12 IULIE 1989 în SIBIU. Părinții mei se numeau EUGENIA și CRUCIAN HAMPU și aveau domiciliul în VUPAR jud. SIBIU. Mai știu de existența altor doi frati MARIUS și CRUCIAN HAMPU. Am aflat că atunci când aveam 16 luni am fost foarte bolnav motiv pentru care părinții mei m-au lăsat la spital din cauza condițiilor de trai precare. Am fost adoptat de la un orfelinat din Sibiu, știu asta de acum 20 de ani, având parte de o familie bună, iubitoare dar întodeauna am fost curios și am vrut să știu cine mi-a dat viață. De aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să DISTRIBUIȚI anunțul meu și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor!”

 

DISTRIBUIE