sâmbătă, 10 decembrie 2022
Informația fără granițe


Român adoptat la un an în străinătate, apel pentru a fi ajutat să-și găsească frații și rudele. „Voi puteți face minuni!”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 27 august 2022 Etichete: , , ,

„Numele meu la naștere a fost NICUȘOR VICTOR SIRGHIE. M-am născut pe 9 februarie 1990 la BUCUREȘTI.”

Așa începe apelul unui tânăr de origine română din Montreal, Canada, care încearcă să-și găsească frații biologici prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Nicușor, în vârstă astăzi de 32 de ani, a fost adoptat din România pe când avea numai un an de viață, iar acum a pornit în căutarea rădăcinilor sale.

„Am fost adoptat în Canada la puțin timp după ce am împlinit un an. Am crescut într-un orfelinat din București și chiar dacă eram mic încă am amintiri din acel loc”, a transmis el.

„Aș vrea să mă ajutați să îmi găsesc rudele din România despre care nu știu nimic. Posibil să se fi numit SIRGHIE. Cine știe? Îmi amintesc că am văzut o poză când eram mai mic și cred că mai am cel puțin o soră și doi frați, unul din ei adoptat în SUA”, a mai adăugat bărbatul.

Tânărul știe că este foarte greu să mai dea de urma familiei sale biologice, dar își pune speranța în românii care vor citit mesajul său că-l vor transmite mai departe și va ajunge, într-un final, acolo unde trebuie.

„Tare aș vrea să mă ajutați și pe mine cu o DISTRIBUIRE. Oriunde puteți, pot fi oriunde. Poate cineva recunoaște numele, poate semăn cu frățiorii mei. Nu e ușor dar nici imposibil. Voi puteți face minuni, puteți DISTRIBUI atât de mult încât poate ajung gândurile mele acolo unde trebuie. Nu ezitați să trimiteți un mesaj privat adminilor dacă aveți vreun indiciu. Vă mulțumesc din suflet!”, a mai scris Nicușor.

Nicușor, ca adult și în copilărie. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Trimite acest articol și prietenilor tăi