sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Român din UK dispărut de mai bine de o săptămână. Apelul polițiștilor britanici

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 5 aprilie 2021 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, care locuiește într-un apartament din Londra împreună cu alte persoane, este dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână, iar polițiștii britanici fac un apel la cetățeni pentru a-i ajuta să-l găsească. Cei care au semnalat dispariția conaționalului nostru sunt chiar colegii săi de apartament, informează Metropolitan Police printr-un comunicat de presă emis duminică, 4 aprilie 2021.

„Marius Aionesei, în vârstă de 34 de ani, care locuiește în zona Canning Town (din Londra – n.r), a fost văzut ultima dată în jurul orei 18:00 de sâmbătă, 27 martie. A fost dat dispărut în ziua următoare de colegii săi de apartament. Dispariția lui Marius este ieșită din comun și polițiștii sunt îngrijorați pentru binele său”, se arată în comunicatul poliției londoneze.

Marius Aionesei, 34 de ani, dispărut în UK de mai bine de o săptămână. Foto: Metropolitan Police Londra

Marius, care este originar din România, este descris ca fiind de înălțime medie și constituție corporală normală, cu păr șaten închis și purtând ochelari. Nu se știe însă cu ce ar putea fi îmbrăcat, mai spun polițiștii britanici.

„Mai multe investigații au fost efectuate pentru a-l găsi pe Marius, dar nu se știe unde a călătorit. Polițiștii îl îndeamnă să ia legătura cu ei”, mai scrie în comunicat.

Oricine l-a văzut pe conaționalul nostru de 34 de ani este rugat să contacteze urgent Poliția Metropolitană din Londra la numărul 101, citând ca referință Cad 7194/28Mar.

DISTRIBUIE