luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Român mort în străinătate, condus pe ultimul drum. Un copil de 10 ani a rămas fără tată

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 15 septembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Într-o atmosferă plină de tristețe și durere, comunitatea din Țițești, județul Argeș, s-a adunat pentru a-și lua rămas bun de la Alin, un tânăr respectat și iubit de întreaga comunitate, care a fost condus pe ultimul său drum, după ce a decedat într-un accident în Spania, informează Ziarul Top de Argeș.

Ziua de 13 septembrie 2023 va rămâne pentru mult timp în memoria locuitorilor din Țițești ca o zi de doliu. Străzile comunei au fost inundate de lacrimi și tristețe.

La începutul lunii septembrie, Alin a fost victimă a unui accident devastator petrecut pe pământ spaniol, departe de casă. Destinul l-a răpit în floarea vârstei, lăsând în urma sa un gol imens.

Tânărul a luptat pentru viața lui într-un spital din Madrid, dar, din păcate, soarta a fost crudă și nu a putut fi salvat.

Marți, într-o atmosferă de reculegere și respect, Alin a plecat pentru ultima oară de la casa părintească.

Rude, prieteni, cunoscuți – toți au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun și pentru a-l însoți pe ultimul drum.

- Continuarea după publicitate -

Cel mai dureros este gândul că, în urma lui Alin, rămâne un copil de doar 10 ani care va trebui să învețe să trăiască fără prezența tatălui său.

O întreagă comunitate va fi alături de micuț în aceste momente grele, dar nimic nu va putea înlocui dragostea și căldura pe care i-o oferea tatăl său.

DISTRIBUIE