sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Român mort în străinătate, după ce a fost surprins la furat și fugărit de un bărbat

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Evenimente Informații utile Prima pagină Știri - miercuri, 11 octombrie 2023 Etichete: , , , , ,

Un bărbat român, suspectat de tentativă de furt în Zomergem, Belgia, a decedat în timp ce încerca să fugă de la locul faptei și era urmărit de un localnic, informează Sud Info.

Evenimentele s-au desfășurat în noaptea de marți spre miercuri, 11 octombrie, când un individ a încercat să părăsească grabnic scena unei tentative de furt.

El a fost surprins în timp ce încerca să pătrundă într-o locuință. „Persoana a fugit peste câmpuri”, a confirmat primarul Kim Martens.

Un localnic a încercat să îl urmărească, cu intenția de a-l opri, fără a exista, conform informațiilor disponibile până în acest moment, vreun indiciu de violență împotriva suspectului.

Ulterior, bărbatul, care conform primarului respectiv ar fi de naționalitate română, a fost descoperit decedat pe strada Durmstraat din Zomergem.

- Continuarea după publicitate -

La sosirea poliției și a echipajelor de urgență, în ciuda eforturilor de resuscitare, viața lui nu a mai putut fi salvată. Se pare că suferise un atac de cord.

Moartea suspectului a fost confirmată în jurul orei 2:00 dimineața.

Parchetul a deschis o anchetă și a desemnat un medic legist pentru a stabili cauza exactă a decesului.

DISTRIBUIE