fbpx
marți, 27 septembrie 2022
Informația fără granițe


Român mort în străinătate. A vrut să facă o glumă, dar a plătit cu viața

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 17 august 2022 Etichete: , , , ,

Tragedie în familia unui român în vârstă de 38 de ani, care locuia în localitatea Weissenfels, aflată în apropiere de Leipzig, în Germania. Tânărul a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia și a murit în fața a zeci de persoane care au asistat la scenă, după ce a vrut să-i facă o glumă colegului său de apartament, informează Bild.

Nimeni și nimic nu i-a mai putut salva viața, în urma rănilor suferite la impactul cu solul conaționalul nostru a decedat la locul accidentului. Zona era extrem de traficată, zeci de persoane fiind martore la ceea ce s-a întâmplat.

Sursa foto: Bild

Se numea Ionuț, era din Onești și tatăl a două fetițe. Lucra de mai mult timp în Germania pentru a oferi o viață mai bună familiei sale.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere montate în zonă

Inițial se credea că s-ar fi aruncat intenționat, dar o rudă de-ale sale a povestit pe grupul de Facebook „Români în Weißenfels” cum s-a întâmplat accidentul care i-a pus lui Ionuț capăt vieții: „Nu s-a aruncat, a vrut să facă o glumă și a căzut. A vrut să intre în camera colegului lui să îl sperie, a alunecat și a căzut. Au fost camere care au filmat acolo, cei de la criminalistică le-au luat și ni le-au arătat. Am văzut tot ce s-a întâmplat.”

Pe același grup a fost lansat un apel de ajutor pentru familia bărbatului, care are nevoie de bani pentru a-i repatria corpul.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi