luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Român plecat la muncă în Germania, mințit de iubită că este sechestrată. Fata îl înșela de fapt cu alt bărbat

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - marți, 20 august 2019

Un tânăr român plecat la muncă în Germania a fost mințit de către iubita sa rămasă în țară că este sechestrată de un bărbat. Adevărul era cu totul altul, fata îl înșela și nu dorea să-i mai răspundă la telefon.

Cei doi sunt din județul Hunedoara și în urmă cu câteva zile, tânărul plecat la muncă în Germania pentru o perioadă determinată de timp, a sunat îngrijorat la poliția din localitate și a anunțat că de două zile încerca să o contacteze la telefon pe iubita lui, în vârstă de 27 de ani, care locuiește în orașul Călan.

- Continuarea după publicitate -

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Hunedoara a relatat, conform replicahd.ro:

„Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17 august 2019, a reuşit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este sechestrată la o adresă din municipiul Hunedoara, după care convorbirea s-a întrerupt.

Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ două luni şi că nu au mai ţinut legătura cu aceasta”.

- Continuarea după publicitate -

Polițiștii, după ce au aflat că femeia era practic dispărută și că familia nu mai știa nimic despre ea de mai multe săptămâni, au început căutările. După câteva zile tânăra a fost găsită în Hunedoara și a rămas foarte surprinsă când a văzut că poliția era pe urmele sale. Ea a declarat că locuia în apartamentul unui prieten cu care era la începutul unei relații.

În ziua în care a sunat-o iubitul din Germania era în compania noului partener și a mințit că este sechestrată pentru că nu mai voia să vorbească cu el. De aceea, și-a închis apoi telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta şi pentru a-şi putea petrece în linişte timpul cu noul său prieten. Tânăra a mai precizat forțelor de ordine că nu a fost sechestrată sau agresată în vreun fel.