luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Român plecat la muncă în străinătate, dispărut fără urmă. Vasile este căutat de familie

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România În evidență Prima pagină Știri - luni, 28 august 2023 Etichete: , , , , , ,

Vasile Dună, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Negrași, a plecat de acasă cu intenția de a munci în străinătate, însă, într-o schimbare neașteptată de situație, s-a răzgândit la graniță și a decis să se întoarcă. Din păcate, de atunci nimeni nu a mai avut vreo veste de la el.

Potrivit informațiilor furnizate de forțele de ordine, Vasile a părăsit locuința în noaptea de 23 spre 24 august, însoțit de alte persoane, cu planul de a pleca peste hotare, informează Reporter24.

Cu toate acestea, unul dintre însoțitori a relatat ulterior că, la vamă, Vasile ar fi avut o schimbare de planuri.

„La vamă, bărbatul s-ar fi răzgândit și ar fi coborât din mijlocul de transport cu care călătorea, având intenția de a se întoarce la domiciliu,” se precizează în declarația dată poliției. Cu toate acestea, bărbatul nu a ajuns înapoi la locuința sa și nimeni nu are informații despre unde ar putea fi.

Un detaliu care complică și mai mult situația este faptul că Vasile Dună nu deține un telefon mobil.

Semnalmentele sale sunt: înălțimea de aproximativ 1.60 m, greutate de 60 kg, ochi căprui și păr șaten tuns scurt. La momentul dispariției, acesta purta o bluză de culoare bleu deschis, pantaloni scurți gri și încălțăminte sport neagră.

Poliția face un apel către cetățeni pentru ajutor în identificarea și găsirea lui Vasile: „Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336”, se menționează în comunicatul IPJ Argeș.

- Continuarea după publicitate -

Familia, prietenii și întreaga comunitate sunt îngrijorați și speră ca Vasile să fie găsit în siguranță cât mai curând.

DISTRIBUIE