sâmbătă, 10 decembrie 2022
Informația fără granițe


Germania: Român pieton pe autostradă cu valiza după el. Mergea spre aeroport

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 28 februarie 2022 Etichete: , , , ,

În dimineața zilei de duminică, 27 februarie, participanții la traficul autostrăzii germane A93 (Bavaria) au denunțat un pieton care mergea pe banda de urgență în direcția Weiden, trăgând după el o valiză. Sesizați, polițiștii rutieri l-au oprit și l-au identificat. Pietonul era un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 46 de ani, care voia să ajungă la aeroport, potrivit propriei declarații.

Era în jurul orei 6:45 dimineața, când centrul de operațiuni al sediului poliției districtului Palatinatul Superior (Bavaria) a fost informat că un pieton se plimbă fără teamă pe banda de urgență a autostrăzii A93, relatează publicația Idowa.

La scurt timp, o patrulă a poliției rutiere din Regensburg a reușit să găsească, în apropiere de localitatea Regenstauf (Regensburg), un bărbat cu o valiză tip troler care se deplasa pe jos, ca și când banda de urgență ar fi fost un trotuar.

Interogat de polițiști, bărbatul arăta oarecum dezorientat și a declarat că este aproape lefter și că vrea să meargă la aeroport. După verificările corespunzătoare, polițiștii l-au dus în cele din urmă pe cetăţeanul român la gara principală din Regensburg, evitând pericolul la care acesta se expunea pe autostradă.

Trimite acest articol și prietenilor tăi