luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă arestată la frontieră, când se întorcea din străinătate. Era dată în urmărire la nivel european

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - vineri, 8 septembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

O femeie în vârstă de 50 de ani, originară din București, care a lucrat o vreme în străinătate, a fost prinsă recent în punctul de trecere a frontierei Borș, fiind acuzată de comiterea unor furturi calificate în Austria.

Natalia Grigore era vizată de un mandat european de arestare, fiind dată în urmărire la nivel european încă din data de 25 august.

Autoritățile austriece o suspectează că a făcut parte dintr-un grup specializat în furturi, cu accent pe efracții. Se pare că această grupare infracțională a orchestrat și executat mai multe spargeri pe teritoriul austriac.

Ofițerii de frontieră au identificat-o pe Natalia Grigore în timpul controlului de la Borș, fiind imediat preluată de polițiștii Compartimentului Persoane Urmărite din cadrul Poliției Bihor, informează Bihon.ro.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a reținut-o, iar la scurt timp, judecătorii Curții de Apel Oradea au decis arestarea ei pentru o perioadă de 15 zile.

Natalia Grigore se află acum în arestul Poliției Bihor. Procedurile legale privind extrădarea sa sunt în curs, iar în săptămâna următoare se va decide dacă aceasta va fi predată autorităților judiciare din Austria.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE