vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă din Italia amenințată cu pistolul de 2 infractori, voiau să jefuiască benzinăria pe care femeia o gestionează

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 25 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Clipe de coșmar pentru o femeie româncă din Italia, angajată la o benzinărie din provincia Modena, care s-a văzut amenințată cu pistolul de doi infractori ce voiau să jefuiască exercițiul comercial. Conaționala noastră însă a reușit să fugă atât de repede pentru a se ascunde apoi într-o încăpere încât jefuitorii nu au avut timp nici să reacționeze.

Totul s-a întâmplat vineri, 24 ianuarie 2020, la o benzinărie situată la intrarea în localitatea Camposanto. Doi bărbați, dintre care unul era înarmat cu un pistol, au intrat în benzinărie și au amenințat-o cu arma pe proprietară, o femeie româncă în vârstă de circa 40 de ani, pe care aveau intenția clară de a jefui-o de încasări. Terorizată de pistolul îndreptat spre ea, românca noastră a luat-o la fugă și s-a refugiat în micuța clădire de servici a benzinăriei, în interiorul căruia s-a încuiat cu cheia.

- Continuarea după publicitate -

Infractorii, surprinși de viteza cu care femeia a fugit, n-au reușit să reacționeze în timp pentru a opri-o, dar au bătut apoi în ușă cu insistență și au amenințat-o pe conaționala noastră pentru a convinge-o să deschidă. Femeia însă n-a cedat, în ciuda faptului că era terorizată, iar jefuitorii în cele din urmă au fost constrânși să plece cu mâinile goale.

Românca a solicitat între timp intervenția carabinierilor, dar răufăcătorii și-au făcut pierdută urma până la sosirea lor, iar autoritățile locale au pornit o anchetă pentru a-i găsit pe aceștia.