fbpx
duminică, 26 iunie 2022
Informația fără granițe


Româncă din Spania moartă în Ajunul Crăciunului după ce a fost lovită de o mașină

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 26 decembrie 2021 Etichete: , , , , , ,

Noaptea de Crăciun din acest an s-a terminat în cel mai tragic mod posibil pentru o româncă din Spania care a murit după ce a fost grav accidentată de o mașină. Accidentul s-a petrecut pe drumul DP1704 din dreptul localității San Vicente de Vigo, provincia Coruña din comunitatea autonomă Galicia, informează publicația locală La Voz de Galicia.

Potrivit sursei citate, victima avea inițialele G.S., era în vârstă de 34 de ani și lucra ca îngrijitoare la domiciliu, iar în acea seară se îndrepta spre locuința unei femei pe nume Rosa, din San Vicente de Vigo, de care urma să aibă grijă în noaptea de Ajun.

Din nefericire, conaționala noastră nu a mai ajuns până la locul de muncă deoarece, spun martorii, a fost lovită de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada. Cauza accidentului, mai precizează cotidianul spaniol, ar putea fi vizibilitatea redusă, combinată și cu faptul că românca era îmbrăcată în haine închise la culoare.

- Continuarea articolului după publicitate -

La volanul mașinii care a produs tragedia se afla o femeie spaniolă din localitatea învecinată Carral. La fața locului au intervenit atât paramedicii, care n-au putut să facă altceva decât să constate decesul româncei noastre, precum și agenții de la Garda Civilă, pentru efectuarea investigațiilor de rigoare.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi