vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă din străinătate în căutarea mamei sale: „Vreau să o cunosc pe cea care mi-a dat viață, ajutați-mă să o găsesc”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 23 martie 2021 Etichete: , , , , , , , , ,

O tânără româncă adoptată de mică de o familie din județul Satu Mare și stabilită acum în Marea Britanie își caută mama care i-a dat viață. Timea are 28 de ani, s-a născut la Carei și doi ani mai târziu a fost adoptată de o familie care i-a dăruit o copilărie și o viață fericită. Acum, ajunsă la vârsta maturității, tânăra dorește să își cunoască mama biologică și face un apel cu ajutorul celor de la The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, pagina Facebook care se ocupă cu găsirea rudelor copiilor adoptați. Timea cunoaște doar numele mamei sale, Kraiczar Ioana Ecaterina și roagă pe toți cei care îi citesc mesajul să îl distribuie pentru a putea găsi-o.

Redăm mai jos apelul tinerei:

- Continuarea după publicitate -

Cele mai bune gânduri din Anglia!
Numele meu la naștere a fost Kraiczar Timea Katalin, născută la 4 octombrie 1993 în Carei. În data de 3 noiembrie 1993 am fost internată la leagănul de copii și am fost adoptată în 1995 de o familie minunată din Satu Mare. Sunt în căutarea mamei mele biologice, pe nume Kraiczar Ioana Ecaterina. Numele tatălui meu figurează ca fiind necunoscut. Îmi doresc foarte mult să aflu trecutul meu, dacă mai am frați/surori, să îmi cunosc adevărata familie. Știu că este foarte dificil să îmi găsesc rudele, dar nimic nu este imposibil și sper cu ajutorul acestei pagini minunate și cu ajutorul vostru, să vină clipa în care îmi voi cunoaște familia biologică.
Vă rog din suflet să distribuiți și să mă ajutați în căutarea mea, îmi doresc din tot sufletul meu ca distribuirile voastre să ajungă la mama și la frați/surori (dacă am), orice părere de a voastră și indiciu este binevenit. M-am stabilit în Anglia, unde sunt căsătorită și am o viață foarte frumoasă.
Dacă o să ajung să îmi cunosc familia mea, sunt dispusă să merg în orice țară pentru a mă întâlni cu ei. Vă mulțumesc enorm tuturor celor care mă susțin și inclusiv persoanelor care au creat această pagină!