fbpx
marți, 28 iunie 2022
Informația fără granițe


VIDEO. Fum la bordul unui avion Ryanair cu 169 de pasageri care zburau din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 21 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Un avion al companiei aeriene Ryanair a fost întors de urgență marți, 21 ianuarie 2020, pe aeroportul Otopeni de unde a decolat, după ce a fost semnalat fum la bordul aeronavei. În avion se aflau 169 de pasageri care doreau să ajungă în Anglia.

Zborul Ryanair FR1006 care trebuia să decoleze la 6:40 în această dimineață de la București și urma să ajungă la Londra Stansted, a suferit inițial o întârziere mai mare de 3 ore, apoi a decolat la 10:56. În avion însă, o aeronavă Boeing 737-800 NG, oamenii au început să simtă fum în timp ce avionul se ridica de la sol.

După decolare, căpitanul a anunțat că va întoarce aeronava din nou pe Otopeni și după ce a survolat mai bine de o oră prin spațiul aerian din apropierea capitalei, a aterizat pe aeroport la ora 12:11, scrie Mediafax. În imaginile publicate pe Facebook de un pasager de la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați între ei și agitați. Pasagerul care a filmat video a specificat că până la decolare, în cele 3 ore de întârziere, compania nu le-a oferit nici măcar o sticlă de apă pasagerilor.

- Continuarea articolului după publicitate -

Pasagerii au fost debarcați în siguranță după aterizare, dar până la această oră nu se cunoaște cauza incidentului, iar reprezentanții companiei nu au putut fi contactați încă.

Avionul în cauză a fost timp de câteva zeci de zile la Romaero pentru mentenanță iar aseară a fost mutat de la aeroportul Băneasa la Otopeni, relatează și observator.tv.

Sursa video: Asul Asul

Citește și: Explicațiile companiei Ryanair în legătură cu fumul din avionul care urma să zboare spre Londra

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi