luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Șofer român din Germania mort într-un tragic accident. Polițiștii l-au confundat cu fratele său geamăn

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 11 noiembrie 2021 Etichete: , , , , , , , , ,

Un bărbat român, în vârstă de 55 de ani, rezident în Germania, și-a pierdut viața duminică, 7 noiembrie, într-un tragic accident produs în Austria, pe autostrada A1, în zona localității Amstetten. Polițiștii l-au confundat cu fratele său geamăn, crezând că este proprietarul mașinii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:00 dimineața, informează Kronen Zeitung. Conaționalul nostru circula în direcția Viena și se îndrepta spre Germania, unde era rezident, în localitatea Kupferzell, la nord-est de Stuttgart.

- Continuarea după publicitate -

Se afla la bordul unui autoturism Renault, de culoare roșie, când a fost lovit puternic din spate de un Audi care călătorea în aceeași direcție de mers. Ambele autovehicule s-au oprit pe banda din mijloc, grav avariate.

Foto: Kronene Zeitung

 

- Continuarea după publicitate -

Orice ajutor a sosit prea târziu pentru șoferul român, medicul de la ambulanță nu a putut decât să confirme decesul bărbatului. Celălalt șofer, un austriac în vârstă de 41 de ani, a fost transportat la spitalul din Linz.

Polițiștii austriecii, crezând că șoferul decedat este și proprietarul mașinii la bordul căreia călătorea, l-au confundat cu fratele său geamăn.

Sora gemenilor români a fost cea care a transmis mesajul că fratele ei, Remus H., care fusese declarat mort, era de fapt în viață. Victima era Romulus H., care împrumutase mașina de la fratele său.

Autoritățile austriece au decis efectuarea autopsiei și fac verificări pentru a înțelege de ce șoferul român circula cu o viteză mult mai mică decât autoturismul care venea din spate și care nu l-a putut evita.