luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Soția unui român care muncește în străinătate era amanta preotului din sat. Totul a fost dezvăluit cu ajutorul unui detectiv particular

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - joi, 6 ianuarie 2022 Etichete: , , , , ,

Un român care muncește în străinătate a descoperit cu ajutorul unui detectiv particular că nevasta sa, rămasă în România, îl înșela și nu cu oricine, ci chiar cu preotul din sat. S-a întâmplat la Ivești, în județul Vaslui.

Preotul Neculai Alexa, în vârstă de 62 de ani, era paroh în Ivești de mai bine de 30 de ani, relatează publicația Vremea Nouă. În ultimul timp a avut o relație extraconjugală de lungă durată cu Elena, de 52 de ani, căsătorită cu un bărbat care era plecat la muncă, în străinătate.

La urechile soțului au ajuns însă câteva bârfe, dar bărbatul nu a reacționat impulsiv, ci a vrut să se convingă dacă într-adevăr soția sa îi este necredincioasă. În acest scop, a angajat un detectiv particular care i-a prezentat dovezi de necontestat în ce privește infidelitatea nevestei sale.

Bărbatul înșelat nu a stat pe gânduri, a revenit în țară de sărbători și s-a dus cu pozele pe care i le-a dat detectivul direct la Episcopul Ignatie al Hușilor, la birou. „A fost scos imediat la pensie și i s-a interzis categoric să mai slujească pe teritoriul Episcopiei Hușilor”, a spus PS Ignatie despre preotul Neculai Alexa.

Preotul Alexa însă, în loc să se conformeze, nu a părăsit funcția de paroh decât după ce a pornit prin sat, pe la toate cele 600 de gospodării, de la care a colectat câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru biserică.

Oamenii au dat banii, crezând că vor ajunge la biserică, însă, așa cum spun și consilierii parohiali, suma de bani strânsă de preotul Neculai Alexa ar fi de negăsit.

Trimite acest articol și prietenilor tăi