sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Surpriza de care a avut parte un român în Germania, când s-a dus la poliție să-și dea soția dispărută

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 18 noiembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 31 de ani, rezident în Germania, s-a prezentat la poliția din Poing și a reclamat dispariția soției sale. Nu mică i-a fost mirarea însă când a aflat că femeia, de aceeași naționalitate cu el, fusese arestată și se afla la închisoare. Mai mult decât atât, polițiștii l-au arestat și pe el.

Evenimentul a avut loc vineri seara, 17 noiembrie, când bărbatul, îngrijorat că soția nu răspundea la apelurile sale telefonice, s-a prezentat la sediul poliției, relatează Merkur.de.

Situația a luat o întorsătură neașteptată când polițiștii au realizat că femeia despre care bărbatul credea că a dispărut era de fapt arestată.

În aceeași zi, femeia fusese arestată pentru furt dintr-un magazin și, în timpul procesului de înregistrare a plângerii, a fost reținută pe baza unui mandat de arestare emis de Parchetul Baden-Baden.

A fost transferată la ora 19:00 la secția feminină a penitenciarului München-Stadelheim.

- Continuarea după publicitate -

Într-o întorsătură neașteptată a faptelor, bărbatul care a raportat dispariția a fost și el verificat de către autorități, ieșind la iveală că asupra lui exista un mandat de arestare pentru complicitate la furt, emis de aceeași autoritate judiciară.

„Prin urmare, cetățeanul român a fost arestat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Poing.

DISTRIBUIE