luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Tânăr de origine română adoptat de mic de o familie din UK: „Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc mama și tatăl!”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 3 aprilie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr de 31 de ani – născut în România, dar care a fost adoptat de mic de o familie britanică – vrea să-și cunoască familia biologică și face un apel la românii de pretutindeni pentru a-l ajuta în acest sens. Mesajul emoționant al acestuia a fost transmis prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României care de ani de zile ajută tinerii de origine română adoptați în copilărie de familii străine să-și găsească părinții și frații biologici din țara noastră.

„Salutări din UK! Numele meu este ALEX. M-am născut la 18 iunie 1990, în BUCUREȘTI , la spitalul TITAN. Am fost adoptat de o familie minunată și iubitoare din UK”, a transmis bărbatul.

Din cele relatate de Alex reiese că știe numele mamei sale, dar sunt suspiciuni că acesta nu ar fi cel real.

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele MARIA DANIELA IVAȘCU, dar despre care se crede că ar fi un nume fals. Mama este din PITEȘTI, județul ARGEȘ (a lasat și numele unui cartier – TRIVALE)”, a mai adăugat el.

Femeia l-a adus pe lume când nici măcar nu era majoră, a mai precizat el, prin urmare, aceasta era doar o copilă.

„Avea aproximativ 17 ani la nașterea mea. Îmi doresc enorm de mult să îmi cunosc mama, dar și tatăl, despre care nu știu nimic, de asemenea toate rudele, frații și surorile, dacă mai am”, a mai spus Alex.

Tânărul face astfel un apel la toți românii de pretutindeni să-l ajute cu o distribuire pentru a reuși să-și îndeplinească acest vis.

„Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea. Mulțumesc foarte mult!”, a încheiat el mesajul.

DISTRIBUIE