marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în Germania. Fănel este căutat cu disperare de familia sa

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România În evidență Prima pagină Știri - miercuri, 31 mai 2023 Etichete: , , , ,

Covasche Fănel, în vârstă de 30 de ani, din Malu Alb, județul Galați, este dat dispărut în orașul Bad Hersfeld din Germania, de la jumătatea lunii mai a acestui an. Familia bărbatului este în alertă și caută orice indiciu care ar putea duce la găsirea sa.

Fănel, care s-a născut la Tecuci pe 24 iulie 1992, a plecat la muncă în Germania în luna martie a anului 2023. De aproximativ două săptămâni, însă, bărbatul a încetat orice formă de comunicare cu familia, ceea ce a generat îngrijorare și teamă printre cei apropiați, relatează Poliția Română pe site-ul cu persoane dispărute.

Covasche Fănel, în vârstă de 30 de ani, dispărut în Germania

Potrivit declarațiilor fratelui său, Florin, Fănel urma să aibă un nou loc de muncă în Germania pe data de 15 mai. Însă, se pare că înainte de acest moment, românul a avut parte de câteva neînțelegeri cu alți concetățeni, cu care ajunsese în străinătate. Florin încearcă acum să dea de urma fratelui său, dispărut de două săptămâni.

Semnalmente: Fănel Covasche are 170 cm înălțime, cântărește 70 kg și are o constituție slabă. Are părul scurt, ochii căprui și fața ovală. Pe partea dreaptă a cefei prezintă o umflătură (hematom), iar pe antebratul drept are un tatuaj cu numele “Stefania”. De asemenea, pe piciorul stâng are trei tatuaje în forma de stea.

Pentru orice informație care poate duce la găsirea tânărului român cei care pot ajuta sunt rugați să contacteze autoritățile la numărul unic de urgență 112.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE