vineri, 1 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român, își caută mama pe care nu a mai văzut-o de la 7 ani. „Știu că ar fi prin Spania”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din România Știri - sâmbătă, 12 august 2023 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani își caută cu disperare mama, pe care nu a mai văzut-o de la frageda vârstă de 7 ani, motiv pentru care a lansat un apel public prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” pentru a fi ajutat să o găsească.

Pintea Marius Tarzan, 28 de ani, își caută mama care ar putea fi stabilită în Spania. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Născut la data de 21.03.1995, în localitatea Zalău din județul Sălaj, Pintea Marius Tarzan a trăit primii ani din viață cu mama sa, apoi el a fost crescut de bunici.

„Pe mama mea am văzut-o ultima data la vârsta de numai 7 anișori, eu fiind mai apoi crescut de bunici. Am fost 3 frați dintre care o soră adoptată în altă țară, pe care am găsit-o datorită acestei pagini”, a precizat Marius.

El spune că este posibil să mai aibă și alți frați și ar fi foarte fericiți să-i cunoască pe toți. Între timp, însă, cel mai tare s-ar bucura dacă și-ar găsi mama.

- Continuarea după publicitate -

„Ceea ce știu despre mama mea este că ar fi prin Spania și că ar avea domiciliul în zona Moldovei (Botoșani) deoarece acum câțiva ani, pe vremea pandemiei, a venit o amendă pe numele ei acasă la noi, din acea zonă”, a mai spus tânărul.

„Fac apel la voi toți oameni minunați să mă ajutați să îmi găsesc mama și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini (n.r. – pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României)”, a conchis el.