miercuri, 22 martie 2023
Informația fără granițe


O tânără din România își caută mama plecată la muncă în străinătate. „Am fost crescută de doi bătrânei tare buni, dar acum aș vrea să o cunosc”

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - joi, 6 mai 2021 Etichete: , , , , ,

„Care copil nu şi-ar dori să îşi cunoască mama?” Așa își începe anunțul pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României o tânără din România care o caută pe femeia care i-a dat viață și despre care știe că acum ar fi plecată la muncă în Anglia.

Laura Ștefania Brașoveanu are 27 de ani și a fost crescută împreună cu fratele ei la o stână, „de doi bătrânei tare buni”. Acum ar vrea șă își reîntâlnească mama, dar despre ea nu are prea multe informații, știe doar să se numește Chiriac Adriana, este originară din Ungureni, județul Bacău și în prezent este plecată în Anglia. Tânăra face un apel la toți cei care ar putea să o ajute să își găsească mama: „Întotdeauna am avut un gol în suflet, întotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc mama, poate cu ajutorul vostru oameni minunați de pe această pagină voi reuşi.”

Redăm mai jos anunțul integral al tinerei:

„Eu cred că visul fiecăruia dintre noi aici, pe această pagină, este acela de a-şi cunoaşte mama, ființa cea mai dragă care ne-a dat viață. De asemenea să ştim dacă este bine, dacă ar fi posibil de a o îmbrățişa, povestindu-i tot ceea ce avem pe suflet şi tot ce am trăit în toți aceşti ani! Numele meu la naştere a fost Brașoveanu Ștefania Laura, m-am născut la 24 decembrie 1994, în Bacău. Pe la vârsta de 3 anişori am rămas în grija tatălui meu, Brașoveanu Constantin, împreună cu frățiorul meu mai mic, mai apoi crescuți la o stână de o familie de bătrânei cu un suflet tare bun. În toți aceşti ani, am aflat că aş mai avea un frate mai mare. Despre mama mea ştiu că era din Ungureni, că atunci se numea Brașoveanu Adriana, după care a revenit la numele ei de familie, Chiriac Adriana și că momentan se află la muncă în Anglia. Întotdeauna am avut un gol în suflet, întotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc mama, poate cu ajutorul vostru, oameni minunați de pe această pagină, voi reuşi. De aceea vă rog să distribuiți anunțul meu, să o cunosc pe cea care mi-a dat viață ar însemna enorm de mult pentru mine! Orice informație aveți scrieți, vă rog, acestei pagini în privat! Mulțumesc tuturor!”