luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânără româncă adoptată de mică în Norvegia își caută familia biologică din România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Blog Din diaspora Din România În evidență Știri - vineri, 13 septembrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

O tânără româncă de 25 de ani originară din Târgu Mureș, dar care a fost adoptată de mică de o familie din Norvegia, este în căutarea familiei sale biologice și cere ajutorul românilor pentru a-și găsi părinții și frații cât mai repede.

Anunțul fetei este publicat de pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, iar tânăra spune că se numea Istok Karmen înainte de a fi adoptată.

- Continuarea după publicitate -

„Numele meu a fost ISTOK KARMEN şi m-am născut la data de 29 Noembrie 1994 în TÂRGU MUREȘ. Mama mea se numea ISTOK MARIA, și avea 33 de ani”, se arată în anunț.

„Din documentele mele de adopție reiese că avea domiciliul pe strada Sarateni, nr 37 în SOVATA, judeţul Mureş. Pe atunci aveam și doi frați, unul de 6 şi altul de 8 ani”, mai spune tânăra de 25 de ani.

Conaționala noastră spune că sunt șanse foarte mari ca familia sa să locuiască încă în Sovata și face un apel către toți românii să o ajute la îndeplinirea acestui vis de a-și întâlni familia.

- Continuarea după publicitate -

„Îmi doresc foarte mult să îi găsesc şi să păstrez o frumoasă legătură cu ei. Ar fi un vis împlinit să reuşesc găsirea lor. Doresc foarte mult ca anunțul meu să ajungă în localitatea mea natală SOVATA deoarece sunt foarte mari șanse ca familia mea să mai locuiască tot acolo. Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunţul meu, de asemenea și în grupurile Facebook în care dvs vă aflați, poate așa și în cât mai scurt timp posibil voi ajunge la mama şi fraţii mei din România!! Vă mulţumesc din suflet!!!”, mai scrie fata.

Oricine are informați despre familia acestei tinere este rugat să intre în contact cu administratorii paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României trimițându-le un mesaj privat aici.