luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânără româncă de 17 ani, dispărută fără urmă. Posibil să fi ajuns în străinătate

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Evenimente În evidență Informații utile Prima pagină Știri - vineri, 2 iunie 2023 Etichete: , , , , , ,

UPDATE: Tânăra a fost găsită. Mulțumim tuturor pentru implicare!

Știrea inițială:

O alertă de urgență a fost emisă în cazul unei tinere din Ștei, județul Bihor, care a dispărut în condiții misterioase. Andreea Danciu, de numai 17 ani, a plecat de acasă pe 22 mai 2023, în jurul orei 17:15, și nu a mai revenit.

Părinții Andreei au semnalat dispariția fiicei lor la Poliția orașului Ștei, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pe data de 23 mai. Aceștia sunt disperați și fac apel pentru a-și găsi fiica.

Andreea Danciu, 17 ani. Dispărută din data de 22 mai 2023. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112 sau la 0040/799844330

Potrivit informațiilor disponibile, ultima localizare a unei persoane suspecte de implicare în dispariția ei a fost în Danemarca. Există informații care sugerează că Andreea ar fi putut fi predată sau vândută altor indivizi.

Andreea are o înălțime de 1,65 – 1,70 m, cântărește aproximativ 50 – 55 kg și are o constituție astenică. Fața ei este ovală, ochii albaștri, tenul deschis și părul brunet, de lungime medie. La momentul dispariției, Andreea era îmbrăcată cu o geacă de blugi neagră, blugi negri și avea asupra ei o geantă de culoare crem.

- Continuarea după publicitate -

Familia tinerei roagă pe oricine ar putea avea informații despre locația ei să sune imediat la numărul de urgență 112 sau să-l contacteze pe Cornel Danciu, tatăl Andreei, la numărul de telefon 0040/799844330.

Românii din grupul Voluntari în Europa transmit un mesaj emoționant: „Mulțumim din suflet pentru ajutorul vostru. Fiecare secundă contează. Vă rugăm, haideți să o ajutăm pe Andreea să se întoarcă acasă!”.

DISTRIBUIE