duminică, 1 octombrie 2023
Informația fără granițe


Tânără româncă din UK moartă alături de tatăl ei în drum spre aeroport, în urma unui tragic accident rutier

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din România Știri - joi, 6 ianuarie 2022 Etichete: , , , ,

O tânără de numai 33 de ani, care era stabilită în UK, dar se întorsese recent în țară pentru a petrece sărbătorile alături de familie, și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de miercuri, 5 ianuarie 2022, în urma unui dramatic accident rutier petrecut în municipiul Buzău.

La volanul mașinii cu care circula conaționala noastră se afla tatăl ei, care și-a pierdut viața și el în urma accidentului rutier în care au fost implicate patru mașini, conform celor relatate de ziarul Adevărul.

„Mare tragedie în Focşani (orașul de unde erau originare victimele – n.r.): Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu! Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris edilul din municipiul vrâncean, Cristi Misăilă, pe pagina sa Facebook.

Tatăl Andreei, în vârstă de 61 de ani, o conducea pe aceasta la aeroport, de unde tânăra urma să ia apoi un zbor spre Anglia. Din nefericire, viețile celor doi au fost curmate înainte să ajungă la destinație.

„Dumnezeu sa-i odihnească în pace! Un om deosebit, un profesionist desăvârşit, mare pierdere pentru comunitate! Condoleanţe familiei!”; „Ce om deosebit, cu har! Ce pierdere! Nu am cuvinte! A fost mai mult decât ajutor pentru cei suferinzi fizic, a fost si terapie pentru suflet!  Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui şi al fiicei sale!”; „Condoleanţe familiei. Un om pe care nu îl vom uita niciodată, avea mereu o vorbă bună pentru fiecare, nu e drept. Dumnezeu să îi odihnească în pace! O mare tragedie”, au transmis cei care-i cunoșteau.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE