fbpx
miercuri, 14 aprilie 2021
Informația fără granițe


Testate pozitiv cu Covid-19 două persoane din cadrul Ambasadei României la Londra și al Centralei Ministerului Afacerilor Externe

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Prima pagină Știri - luni, 31 august 2020 Etichete: , , , , , ,

Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat din cadrul din cadrul Ambasadei României la Londra a fost confirmat cu infecția cu COVID-19. De asemenea, un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Până la acest moment nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților din cadrul misiunii României la Londra sau din cadrul Centralei MAE corelate cu cele două cazuri menționate, se menționează într-un comunicat trimis redacției noastre de MAE.

- Continuarea articolului după publicitate -

Atât în cazul misiunii României la Londra, cât și în cazul Centralei Ministerul Afacerilor Externe, au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului.

De la începutul pandemiei, în Marea Britanie s-au înregistrat până la 31 august 2020, un număr de 334.467 cazuri de coronavirus. 41.499 de persoane infectate și-au pierdut viața.

- Mai multe articole după publicitate -

Trimite acest articol și prietenilor tăi

Trimite acest articol și prietenilor tăi