duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Tragic accident în Italia: un tată român a murit, iar soția și cei trei copii ai lor au fost răniți

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 17 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, 17 ianuarie 2021, în localitatea siciliană Alcamo din  provincia Trapani, în urma căruia un bărbat român și-a pierdut viața, iar soția și cei trei copii ai lor au rămas răniți. Conaționalii noștri se întorceau de la biserică atunci când a avut loc tragedia, scrie publicația locală Castel Vetrano News.

Imagine de la locul accidentului. Foto: Piero Messana/Giornale di Sicilia

Din primele informații reiese că familia de români, rezidentă în localitatea Paceco din aceeași provincie, circula la bordul unei mașini Nissan Micra care, în apropiere de joncțiunea cu autostrada A29, s-a tamponat cu un alt autoturism. La volanul celuilalt autovehicul, un Peugeot 206, se afla o femeie din localitatea Alcamo care circula singură în mașină.

Autoturismul Peugeot implicat în accident. Foto: Piero Messana/Giornale di Sicilia

În urma impactului violent, bărbatul aflat la volanul autoturismului Nissan, în vârstă de 40 de ani, a decedat pe loc. Soția și copiii acestuia, în schimb, au suferit diferite răni, dar viața lor nu este în pericol. Potrivit sursei citate, familia de români se întorceau de la biserica ortodoxă românească din Alcamo atunci când s-a petrecut accidentul.

Mașina Nissan Micra în care călătorea familia de români. Foto: Piero Messana/Giornale di Sicilia

Primele investigații ale polițiștilor interveniți la fața locului indică faptul că impactul dintre cele două autoturisme ar fi fost provocat de carosabilul alunecos din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă. Nu se știe, deocamdată, care din cele două mașini a fost cea care a derapat.

„Offff doamne, ce durere! Nu pot să cred, Dumnezeu să te ierte, om bun!”, a scris Elena pe Facebook, o conațională care se pare că-l cunoștea pe bărbatul român decedat.