duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


VIDEO: Autocar cu moldoveni care se întorceau din Marea Britanie cuprins de flăcări pe o autostradă din Germania

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 30 martie 2021 Etichete: , , , , , ,

Momente de coșmar surprinse pe o autostradă din Germania. Un autocar, înmatriculat în Republica Moldova și care venea din Marea Britanie, a luat foc și a fost mistuit de flăcări. Nu se cunoaște cauza care a dus la declanșarea incendiului și nici numărul exact al pasagerilor, dar nu există victime.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene au declarat pentru Realitatea.md că incendiul a avut loc în dimineața zilei de 29 martie, în preajma localității Enkenbach-Alsenborn, aproximativ 120 km la sud de Frankfurt. Șoferul a reușit să oprească autocarul, iar toți pasagerii au fost evacuați. Nimeni nu a avut de suferit, fiind cauzate doar pagube materiale estimate la 70.000 euro.

Imaginile video de mai jos au fost transmise redacției Realitatea.md de un martor de la fața locului.

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță cetățenii care întâmpină dificultăți peste hotare să facă acceseze numărul de telefon pentru situații de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Berlin: +49 17645813159 sau telefonul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Frankfurt: +49 1738621511.