luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


VIDEO | Un autocar cu 44 de români care se întorceau din Franța a luat foc și a ars în totalitate. Nu există victime

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - marți, 26 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un autocar a luat foc marți, 26 ianuarie, în jurul orei 5:00, pe Autostrada A1 din România, pe sensul Sebeș către Sibiu, la kilometrul 276, în zona localității Apoldu de Sus. Autocarul se întorcea din Franța, iar evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Conform Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Autocarul transporta 44 de pasageri care au reușit să iasă înainte de sosirea pompierilor.

Autocarul a ars în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia care conținea bagajele pasagerilor.

„Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5:00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

„La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a mai precizat Alina Voina.

Trimite acest articol și prietenilor tăi