luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


VIDEO | Un avion din Iran cu 135 de pasageri la bord a derapat de pe pista de aterizare pe o autostradă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 27 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Un avion al companiei Caspian Airlines care avea 135 de pasageri la bord a derapat luni, 27 ianuarie 2020, de pe pista de aterizare pe o autostradă din localitatea iraniană Mashahr în timp ce avea trenul de aterizare încă închis. În mod miraculos, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit CNN, zborul 6936 al companiei menționate mai sus a decolat în această dimineață din Teheran, capitala Iranului și urma să aterizeze în siguranță pe aeroportul din Mahshahr, în sud-vestul țării. Aeronava însă se pare că nu a reușit să deschidă trenul de aterizare, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze fără roți, derapând astfel de pe pista aeroportului și pătrunzând cu avionul pe o autostradă din apropiere.

Din cele relatate de presa locală din Iran reiese că avionul era un Boeing MD, cauzele care au dus la producerea accidentului fiind încă în curs de investigare. Compania nu a făcut nicio declarație până la această oră, dar cert este că niciun pasager nu a fost rănit și nici participanții la trafic de pe autostradă nu au suferit răni, circulația în zonă fiind însă blocată.

- Continuarea după publicitate -