fbpx
duminică, 22 mai 2022
Informația fără granițe


VIDEO | Un avion din Iran cu 135 de pasageri la bord a derapat de pe pista de aterizare pe o autostradă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 27 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Un avion al companiei Caspian Airlines care avea 135 de pasageri la bord a derapat luni, 27 ianuarie 2020, de pe pista de aterizare pe o autostradă din localitatea iraniană Mashahr în timp ce avea trenul de aterizare încă închis. În mod miraculos, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Potrivit CNN, zborul 6936 al companiei menționate mai sus a decolat în această dimineață din Teheran, capitala Iranului și urma să aterizeze în siguranță pe aeroportul din Mahshahr, în sud-vestul țării. Aeronava însă se pare că nu a reușit să deschidă trenul de aterizare, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze fără roți, derapând astfel de pe pista aeroportului și pătrunzând cu avionul pe o autostradă din apropiere.

- Continuarea articolului după publicitate -

Din cele relatate de presa locală din Iran reiese că avionul era un Boeing MD, cauzele care au dus la producerea accidentului fiind încă în curs de investigare. Compania nu a făcut nicio declarație până la această oră, dar cert este că niciun pasager nu a fost rănit și nici participanții la trafic de pe autostradă nu au suferit răni, circulația în zonă fiind însă blocată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi