sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air introduce măsuri sporite de siguranță odată cu redeschiderea bazei de la Timișoara

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 25 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat sâmbătă, 25 aprilie, printr-un comunicat trimis redacției Jurnal de Emigrant, că este pregătită să-și redeschidă baza de la Timișoara începând cu 1 mai 2020, anunțând de asemenea și măsurile aferente pentru sănătatea și binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in și la bord. Reluarea operațiunilor depinde însă de decizia autorităților de a elimina sau prelungi actualele restricții de zbor către și dinspre România, urmând ca redeschiderea bazei să fie amânată în cazul în care restricțiile vor fi prelungite.

„Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susține distanțarea socială pe parcursul îmbarcării și un nivel crescut de curățenie la bord. Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor și echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul și orice achiziție de servicii on-line, cum ar fi plata pentru bagaje adiționale, pentru a reduce orice interacțiune care nu este esențială la aeroport”, transmite compania Wizz Air.

Potrivit celor relatate în comunicat, echipajul de cabină va purta măști și mănuși pe toată durata zborului și va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. Totodată, se mai precizează, cumpărăturile la bord sunt permise, dar este recomandată plata prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic. Compania va menține de asemenea procedura sa strictă de curățenie zilnică, întreaga aeronavă fiind dezinfectată peste noapte conform recomandărilor în vigoare.

„Începând cu mai 2020, zborurile din Timișoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franța), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate dacă nu vor exista noi restricții”, mai transmite compania.

DISTRIBUIE