joi, 1 decembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air lansează două rute noi din România spre Anglia

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - luni, 28 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat luni, 28 septembrie 2020, printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre, că va lansa spre sfârșitul lunii următoare două noi rute din România spre Marea Britanie. Persoanele interesate pot rezerva deja bilete pe site-ul WizzAir.com sau prin aplicația pentru mobil „Wizz Mobile App” cu tarife care pornesc de la 89 RON*.

Potrivit celor transmise de compania aeriană, ambele rute vor avea ca destinație localitatea britanică Birmingham din West Midlands și una dintre ele va lega Iașiul cu acest oraș, în timp ce cealaltă va face legătura cu Craiova.

„Zborurile de la Iași la Birmingham vor începe pe 23 octombrie și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie și vor fi disponibile marțea și sâmbăta. Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie și a opta din rețeaua WIZZ de la Craiova, în timp ce de la Iași, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie și a douăzecea din rețeaua de rute de la Iași. Birmingham este al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie și un puternic centru de afaceri și industrial, deoarece zona găzduiește o parte semnificativă a facilităților auto din insulă și aproximativ 40% din producția de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunități pentru muncă și afaceri”, se precizează în comunicatul Wizz Air.

„Suntem încântați să adăugăm două noi rute de la Iași și Craiova la Birmingham și, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate și siguranță implementate pentru pasageri și echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență fără griji, completată de tarife mici și atractive. Echipa noastră dedicată așteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul tinerei noastre flote”, a adăugat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

CELE MAI NOI RUTE DIN ROMÂNIA

Rută Zile de operare Data de start Tarife de la**
Craiova – Birmingham marți, sâmbătă 24 octombrie 2020 89 RON
Iași – Birmingham miercuri, duminică 23 octombrie 2020 89 RON

*Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate sunt limitate.

Trimite acest articol și prietenilor tăi