vineri, 1 decembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air, noi zboruri în străinătate de la sfârșitul lunii octombrie. „Noile rute oferă zboruri directe și accesibile”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România În evidență Informații utile Prima pagină Știri - luni, 30 octombrie 2023 Etichete: , , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a marcat astăzi inaugurarea a două rute noi și reluarea unei conexiuni aeriene esențiale. Pasagerii pot acum să zboare direct de la București către Salonic (Grecia) și Tirana (Albania) și de la Craiova către Dortmund (Germania), deschizând astfel noi orizonturi pentru călătoriile aeriene din și spre România.

Aceste noi rute subliniază angajamentul Wizz Air față de piața românească și dorința companiei de a oferi servicii de calitate și accesibile pentru toți călătorii.

Zborurile de la București către Tirana sunt programate pentru zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică, începând cu data de 29 octombrie. Pe de altă parte, zborurile către Salonic vor avea loc în fiecare luni și vineri, începând cu 30 octombrie, aceeași dată la care s-a reluat și ruta Craiova-Dortmund.

Salonicul, cu istoria sa antică și rolul esențial în Imperiul Bizantin, se prezintă ca o destinație plină de cultura și istorie, în timp ce Tirana promite experiențe memorabile și o atmosferă vibrantă. Dortmund, cu patrimoniul său cultural și peisajele fascinante, își deschide porțile pentru exploratori și aventurieri.

- Continuarea după publicitate -

Guido Miletic, Directorul General al Departamentului de Servicii Aeroportuare și Marketing de la Aeroportul Dortmund, a subliniat importanța acestei colaborări:

„Suntem încântați să adăugăm Craiova ca a noua destinație românească în rețeaua noastră. Cooperarea strânsă cu Wizz Air ne permite să oferim o varietate de opțiuni de călătorie, răspunzând astfel cererii în creștere și promovând schimbul cultural cu vibrantul oraș Craiova.”

Valeria Bragarenco, Managerul de Comunicare Corporativă la Wizz Air, a adăugat:

„Celebrăm cu bucurie lansarea acestor trei zboruri inaugurale din România. Noile rute oferă zboruri directe, accesibile către unele dintre cele mai captivante destinații de vacanță și city-break din Europa. Ne angajăm să continuăm inovația în domeniul zborurilor low-cost sustenabile și să contribuim la prosperitatea aviației românești.”

Aceste zboruri noi nu doar că sporesc accesibilitatea și conectivitatea României cu restul Europei, dar oferă și oportunități extraordinare pentru călătorii români de a explora noi orizonturi. Wizz Air își consolidează astfel poziția de lider în industrie și contribuie la dezvoltarea continuă a aviației românești, cu un accent special pe sustenabilitate și accesibilitate.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE